רטרו: עגבניות ממולאות
עגבניות ממולאות זה אחד המאכלים האהובים עלי מימי ילדותי.
המתכון מבית אמא אמר:
לרוקן את העגבנייה
לרסק ביצה קשה , מלפפון חמוץ, מלפפון ירוק, בשר העגבנייה שהתרוקנה ללא הזרעים, שמיר ומיונז.
על מנת לא להישאר רק ברטרו אני מכין עם סלט טונה.
יש כיום מבחר של עגבניות שרי בצבעים וטעמים וגדלים שונים , תבחרו מה שאתם אוהבים.
לאירוח הכינו פלטה עם עגבניות שרי שונות , קטמו קצה תחתית ליישור ויציבות.
חומרים:
מבחר עגבניות שרי
סלט טונה מוכן. ( השתמשתי בסלט של שופרסל)
מלפפון חמוץ מרוסק
בשר העגבנייה
פלפל אדום קלוי קצוץ
שמיר
מיץ מלימון.
ההכנה
לשרי לחשב חצי כפית מהסלט לערך.
לרוקן את עגבניות השרי עם כפית פריזיאן. להפריד בשר ממיץ וזרעים. אפשר גם עגבניות רגילות.
לרסק מלפפון חמוץ, לקצוץ שמיר ופלפל קלוי.
לערבב לתוך הסלט המוכן ( גם כזה שהכנתם בבית עם ביצה קשה ומיונז )
למלא ולהניח על מגש מתאים
בתיאבון
את השרי אני בולע שלמה…כמו שהיא..
גם פלפלים ממולאים ..בריאות. בוקר טוב.
אמנם לא בכל הדרו ובכל זאת זללתי לא מעט.
ואין לי היכן להגיב רק בפוסט שלך עם התותים!
סליחה! בבקשה! עלי פוסט משלך!
תודה!
אנו מנהלים שיחות בענייני אוכל .עם מנהלינו היקר..היות שזה היה יום הבנלאומי לתותים ..העלתי את התותים.
מה רע ? לא ירדתי לסוף דעתך ,ולא הבנתי מה בדיוק הבעיה. יום טוב.
מי שרשאי להעיר הוא ששת ..בניתיים הוא לא מינה אותך לדוברת שלו
וגם לא לסו שף של הקהילה ..נ..ק..ד..ה. סוף.
עם ביצה קשה מגורדת ומיונז או עם גבינה לבנה... טעים!
תודה! על המתכון! והתמונות הנהדרות!👍👏