מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > קפץ מהווק: ברוקומיני ואפונת שלג מוקפצים

קפץ מהווק: ברוקומיני ואפונת שלג מוקפצים

11/03/21

ברוקומיני ואפונת שלג מוקפצים

הצבע הירוק עד הזה עמוס כלורופיל. הברוקומיני עמוס ויטמין C וגם Kץ  הוא שילוב יפני של קייל וברוקולי וטעים כאספרגוס. אפונת השלג גם היא עשירה בוויטמין C . כל השאר מוסיפים גם מינרלים ולפנינו מנה בריאה טעימה מאוד.

 

ההכנה

חולטים את הברקומיני 4 דקות במין רותחים אפילו 3.

חולטים את האפונה הסינית 5 דקות באותם המים הרותחים.

מה עוד צריך

סלסלה של פטריות פורטבלו צעירות או של שמפניון

בצל

גזר בז'וליינים

בצל ירוק

נבטים סיניים

שמן

מים

 

רטבים: סצ'ואן, סויה, טריאקי כף מכל אחד

פלפל שחור

מלח.

 

ההכנה:

מטגנים בצל

מוסיפים את הברוקמיני החלוט שלם ואת האפונת שלג ללא הסיב וחצויה, מטגנים 3 דקות ומכניסים את הפטריות כשהן פרוסות. את הגזר ומקפיצים.

אחרי שהפטריות נראות מוכנות מוסיפים את הנבטים ואת הרטבים והפלפל השחור מקפצים מוסיפים מעט מים שיהיה רוטב, מפזרים בצל ירוק.

מערבבים עם נודלס או אורז שהכנתם ויש לכם מנה צמחונית טעימה

 

בתיאבון

 

 
קפץ מהווק: ברוקומיני ואפונת שלג מוקפצים

תגובות  1  אהבו 

תודה! ששת, על המנה הבריאה! והצמחונית!
ועל המתכון! והתמונה! הנהדרת!
צהריים טובים!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה