בטטה קסבייה

25/03/21

ארטישוק ירושלמי קונפי בטטה קסבייה

 

ארטישוק ירושלמי קונפי

או בשמו הערבי בטטה קסבייה

 

6-8 יח ארטישוק ירושלמי מקולפות

רבע כוס שמן זית

אפשר גם חמאה אבל לא חובה

מלח

פלפל שחור

תבלין טוסקנה

ההכנה

מצננים את הארטישוק המקולף שעתיים במי קרח במקרר

מוציאים ומייבשים.

מחממים תנור ל 200 מעלות

מסדרים את הארטישוקים, מגלגלים בשמן. מתבלים בתבלינים, מלח. ואופים לפחות  שעה עם הפיכה אחת באמצע.

 

מגישים

 

בטטה קסבייה

תגובות  7  אהבו 

ששת, איזה? טעם יש לארטישוק? של תפ"א?
תודה! על המתכון! והתמונה הנפלאה!
לילה-טוב!
וחג-שמייח!
26/03/21
טעם גן עדן
ששת..לתבשיל הזה אגיב אחרי החג ...חחח המבין יבין.חג שמח
26/03/21
אני מאד אוהבת את השורש הזה. אופה בצורה מאד דומה, עם פלפל ופפריקה ושום, אבל מוסיפה טיפה לימון.
מה יש בתבלין טוסקנה?
27/03/21
תערובת
27/03/21
כן, ברור, אבל של מה? לאיזה כוון התערובת מושכת?
27/03/21
לפי השם איטלקי
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה