ארטישוק ירושלמי קונפי בטטה קסבייה
ארטישוק ירושלמי קונפי
או בשמו הערבי בטטה קסבייה
6-8 יח ארטישוק ירושלמי מקולפות
רבע כוס שמן זית
אפשר גם חמאה אבל לא חובה
מלח
פלפל שחור
תבלין טוסקנה
ההכנה
מצננים את הארטישוק המקולף שעתיים במי קרח במקרר
מוציאים ומייבשים.
מחממים תנור ל 200 מעלות
מסדרים את הארטישוקים, מגלגלים בשמן. מתבלים בתבלינים, מלח. ואופים לפחות שעה עם הפיכה אחת באמצע.
מגישים
תודה! על המתכון! והתמונה הנפלאה!
לילה-טוב!
וחג-שמייח!
מה יש בתבלין טוסקנה?