מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > לשלומי והחברים: תבשיל כרוב טריפוליטאי

לשלומי והחברים: תבשיל כרוב טריפוליטאי

08/05/21

תבשיל כרוב טריפוליטאי

זהו תבשיל כרוב חריף, את מידת החריפות תקבעו בעצמכם, המתכון הוא בהשראת אביגייל מייזליק. על מנת לקבל רצועות ארוכות של כרוב השתמשתי בכרוב חרוט.

 

מרכיבים

1 כרוב קטן

1 שום פנינה חתוך

שמן לטיגון הנדיבות

חצי קרטונית עגבניות מרוסקות

חצי קופ' רסק

רבע כפית פפריקה חריפה

כפית פפריקה רגילה או מרוקאית מתוקה

כפית פלפל צומה (רסק)

מים לכיסוי

מלח

פלפל

ההכנה:

פורסים את הכרוב לרצועות במנדולינה או על הסכין, יוצקים שמן לסיר, מטגנים את השום להוסיף את הרסקים והתבלינים. מכניסים את הכרוב, המים, מערבבים ומבשלים עד שמוכן (כשעה).

 

בתיאבון

לשלומי והחברים: תבשיל כרוב טריפוליטאי

תגובות  4  אהבו 

ששת, לפנה"צ-טובים!
תודה! על המתכון והתמונה! הנפלאה!
כרוב חריף! שינוי מרענן...
שבת-שלום!
תודה אכין בקרוב אוהב חריף
ניראה 10
08/05/21
תודה,ששת,חיפשתי משהו כזה
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה