מחמאר ( לחודש אב)

12/07/21

מחמאר

מחמאר זו פשטידת תפוחי אדמה וירקות מרוקאית, תוסיפו למתכון זה 10 ביצים ותקבלו מעקודה

מרכיבים (התאימו לכמות הסועדים) ל6 מנות

1-2 תפוחי אדמה מבושלים מקולפים

5 ביצים

בצל מטוגן

3 גזרים מבושלים

כוס וחצי אפונה עדינה מבושלת

כף אבקת מרק

כף קמח תופח

רבע כוס שמן

חצי כפית אבקת אפיה

כוס פטרוזיליה\כוסברה

חצי כפית כורכום

מלח, פלפל שחור

ההכנה

מערבלים בקערה את הביצים.

חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, את הגזר לקובית מוסיפים לקערה עם האפונה. מוסיפים את שאר החומרים פרט לשמן ומערבבים לתערובת אחידה.

בכלי מתאים להכנסה לתנור מחממים את השמן וכאשר השמן חם מאוד יוצקים את הבלילה ומטגנים 10 דקות. מעבירים לתנור ל 40 דקות 180 מעלות עד השחמה מתאימה.

 

בתיאבון

 

מחמאר ( לחודש אב)

תגובות  11  אהבו 

בוקר טוב! ששת,
פשטידה טעימה! ומשביעה!
תודה! למתכון! ולתמונות הנפלאות!
המשך... יום נפלא!
אוכל לקבל בבקשה מתכון להכנת פרוסות דג סלמון לא! בטיגון, אלא בתנור. תודה
12/07/21
אני אבדוק מה יש לי ומתי
12/07/21
מיכל העליתי אבל בעיקרון: תנור 180, פרוסות דג, שמן זית. מלח תבלינים, 12 דקות. זהו
אילו תבלינים? תודה
12/07/21
העליתי פוסט וגם כתבתי : 12 דקות מדויק 180 מעלות
תבלינים הכי חשוב פלפל שחור גרוס טימין ומלח כל השכר אקסטרא
12/07/21
סלמון אחרי 15 דקות בתנור בדרך כלל הופך לחבל בלתי לעיס
ששת אחללה חגיגה ...אני מכינה אבל קטונתי,המחמר שהכנת זה אורגינל .. תודה ובוקר טוב.!
12/07/21
פשטידה טעימה מאד
משהו משהו ניראה מעולה בא לי לטרוף
תודה ששת, אהבתי! בפעם הבאה, במקום להכין סלט תפא, אכין מחמאר.
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה