פרגיות עם גרגרי חומוס וארטישוק
08/08/21
פרגיות עם גרגרי חומוס וארטישוק
זה מה שהכנתי לשבת
המרכיבים
1-1.5 קילו פרגיות בקוביות
5 לבבות ארטישוק
גרגרי חומוס קופסא או קפואים מבושלים
1 כרשה
1 בצל גדול
3 שיני שום
כפית כמון
תערובת תבלינים – פפריקה, כוסברה גרגרים, פלפל שחור, כורכום – כף
שמן זית
חצי צרור פטרוזיליה
מים
ההכנה
מטגנים את הבצל הפרוס, מוסיפים טבעות כרישה, מוסיפים שום. מטגנים דקותיים ומעלים את האש למקסימום ומכניסים את הפרגיות לסגירה וצריבה. מוסיפים תבלינים ומערבבים לכיסוי.
מוסיפים את הארטישוק חתוכים לרבעים, פטרוזיליה ומערבבים. מכסים במים ומבשלים שעה וחצי עד שעתיים
בתיאבון

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
מתאים לי לארוחת שישי והמנה על הכוונת. תודה וצהרים טובים!
והתמונות הנפלאות!
שבוע טוב!