דלעת אקזוטית צלויה

31/08/21

דלעת אקזוטית צלויה

דברים טובים לחג חייבים להכין בבית.

המרכיבים

דלעת אקזוטית

2 כפות רכז רימונים

2 כפות סילאן

2 כפות שמן זית

פלפל שחור גרוס טרי

מלח מעושן ( לא חובה) אפשר גם פפריקה מעושנת ומלח

 

ההכנה

פורסים לפלחים, מנקים מגרעינים. מערבבים בקערית את המרכיבים. מניחים בתבנית אפיה על ניר אפיה, ומורחים על הפלחים מחצית מהכמות.

מכניסים לתנור חם 180 מעלות לחצי שעה, הופכים מורחים שוב ואופים עוד חצי שעה טורבו .

ללקק ת'אצבעות

אפשר קינמון למי שאוהב

 

 


תגובות  12  אהבו 

ששת, תודה! למתכון! היצירתי! הצימחוני! הנהדר!
לא ידעתי שיש מלח מעושן... ופפריקה מעושנת...
שנה -טובה! ומתוקה!
וחג שמייח!
03/09/21
פפריקה אדומה מעושנת היא תבלין חובה אצלי, יש בכל ס ופר וחנות תבלינים. מלח מעושן ראיתי אבל לא קניתי.. ובכלל, דלעות בתנור אני אוהבת עם קינמון או תערובות המכילות אותו, בהרט למשל.
01/09/21
מה זה דלעת אקזוטית?
ששת זו שאלת השאלות ..כמו רחיקה ושושי
אני שואלת מהי דלעת אקזוטית ,ןמה עם תבלינים המעושנים .
אוהבת מאוד דלעת ..מתכון מנצח ..אכין בהזדמנות .. תודה ערב טוב!.
01/09/21
סוג של דלעת קטנה
Attached Picture
03/09/21
ניסיתי פעם לקלף כזאת וכמעט נשארתי בלי אצבעות
01/09/21
היום הכנתי מדלעת רגילה לא עבה
אפשר גם מדלעת כזו ..לא בטוחה.
Attached Picture
01/09/21
זו דלעת ערמונים, ניתן לנסות ולחתוך לטבעות, אין הרבה מה לאכול בה.....
03/09/21
אבל היא הדלעת הכי טעימה
בסופר לא היה משהו אחר ..אחתוך לטבעות ..תודה רבה רבה .
01/09/21
אני לא קונה ירקות בסופר חוץ מבצל
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה