דלעת אקזוטית צלויה
31/08/21
דלעת אקזוטית צלויה
דברים טובים לחג חייבים להכין בבית.
המרכיבים
דלעת אקזוטית
2 כפות רכז רימונים
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
מלח מעושן ( לא חובה) אפשר גם פפריקה מעושנת ומלח
ההכנה
פורסים לפלחים, מנקים מגרעינים. מערבבים בקערית את המרכיבים. מניחים בתבנית אפיה על ניר אפיה, ומורחים על הפלחים מחצית מהכמות.
מכניסים לתנור חם 180 מעלות לחצי שעה, הופכים מורחים שוב ואופים עוד חצי שעה טורבו .
ללקק ת'אצבעות
אפשר קינמון למי שאוהב
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
לא ידעתי שיש מלח מעושן... ופפריקה מעושנת...
שנה -טובה! ומתוקה!
וחג שמייח!
אני שואלת מהי דלעת אקזוטית ,ןמה עם תבלינים המעושנים .
אוהבת מאוד דלעת ..מתכון מנצח ..אכין בהזדמנות .. תודה ערב טוב!.