קציצות קישואים יווניות

17/11/21

קציצות קישואים יווניות

אתמול הייתי במסעדה יוונית ללקק ת'שפתיים... אז נזכרתי במתכון הזה

בזמנו ראיתי תכנית בטלוויזיה עם חיים כהן, לא רשמתי אבל התרשמתי וזה מה שהכנתי:

המרכיבים

3 קישואים בינוניים

100 גרם בולגרית

כף לאבנה

כף יוגורט

3 כפות קמח תופח

כף פירורים + פירורים לטיגון

עלים מענף בזיליקום

מלח פלפל

1 ביצה

שמן לטיגון

ההכנה

מנקים את הקישואים, מבשלים במים רותחים עד ריכוך קל ( נעיצת מזלג)

מצננים מעט ומועכים על מסננת פסטה.

בקערה מערבבים עם שאר המרכיבים

בצלחת עמוקה מפזרים פירורי לחם

קורצים קציצות בידיים רטובות ומכניסים לצלחת הפירורים מצפים ומכניסים למחבת עם שמן חם, כך כל הקציצות.

מגישים עם יוגורט של פעם

אמרו לי שהיה טעים

חיים כהן הכין אחרת ותיבל בשמיר ובצל ירוק וגם ציפה את הקציצות בקמח. בפעם הבאה.

קציצות קישואים יווניות

תגובות  9  אהבו 

17/11/21
רעיון מעולה! תודה
תודה! ששת, (כתבתי בפרטי אתמול בלילה!)?
מתכון קל וקציצות טעימות...
תודה! למתכון! ולתמונות הנפלאות!
לילה-טוב!
18/11/21
תודה נהדר, לדעתי אפשר לא לבשל את הקישואים אלא לגרד במגרדת ולסחוט נוזלים , לא?
18/11/21
זה בהחלט אפשרי אולם טעמים ומרקם אחרים, אבל זה רעיון טוב
18/11/21
מחפשת לקצר תהליכים😜
18/11/21
חחח
18/11/21
חשבתי על זה גם כן , למרות שלא כתבתי..............
מתכון נהדר תודה ששת
מעולה תודהששת
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה