רוצות מתכון לעוגיות מקרון שכולם משתגעים?
עוגיות מקרון צרפתיות באדיבות שף צ'רלי פדידה ל"סוגת"
חומרים לכ-30 עוגיות:
2 חלבונים
3 כפות סוכר לבן "סוגת"
1/2 כוס שקדים טחונים
1 כוס אבקת סוכר "סוגת"
צבעי מאכל טבעיים (אדום, ירוק וצהוב או לפי מה שאוהבים)
למלית:
100 גרם מרציפן
50 גרם פיסטוק טחון (למקרון ירוק בטעם פיסטוק)
או 30 גרם ריבת תותים או פטל משובחת (למקרון ורוד בטעם תות)
או 30 גרם ריבת תפוזים (למקרון צהוב בטעם פירות הדר)
+ מחממים תנור ל-150 מעלות בתכנית טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
+ מעבירים את החלבונים והסוכר לקערת המיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב.
+ שמים את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים בקערה ומערבבים. מעבירים לקערה עם הקצף ומקפלים בעדינות עד שהם נטמעים בו.
+ מוסיפים לקצף כמה טיפות צבע מאכל לבחירתכם ומערבבים בעדינות לקבלת הצבע הרצוי.
+ מעבירים לשק זילוף ומזלפים עיגול בקוטר 2-3 ס"מ, במרווחים. מכניסים לתנור ואופים כ-13 דקות, עד שהמקרונים מתייצבים. מוציאים ומניחים להתקרר.
+ מכינים את המילוי: מעבירים את המרציפן לקערה קטנה ומחממים במיקרוגל כמה שניות, עד שהמרציפן מתרכך. מוסיפים את התוספת הרצויה, מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף.
+ מרכיבים את העוגיות: מזלפים על התחתית של מחצית המקרונים מתערובת המרציפן וסוגרים במקרון נוסף בגודל דומה.
+ מאחסנים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר ואפשר גם להקפיא.
בתאבון!
קרדיט צילום-דן פרץ

למרות שהכנתם מורבת מושקעת הן חביבות ואסורות בגללח הדיאטה..
תודה ששת אתה דואג לשמח אותנו
תאווה לעניים, ולחך.היות שהצעירים לא בעונש ..אכין אותן בהזדמנות ..
תודה ובוקר נפלא
ואווווווווו... עוגיות מקרון כמה אוהבת...
תענוג שחיתות...
תודה רבה! למתכון! ולתמונה שבא לזלול
את כולם!
שבת שלום! נעימה! ונפלאה! 😊
שבת שלום!