קיש בלקני עם גבינת רוקפור
04/01/22
קיש בלקני עם גבינת רוקפור
בצק פריך לקיש
400 גרם קמח לבן
200 גרם חמאה
כפית מלח
ביצה אחת
2 כפות מים
רוייאל לקיש
על כל ליטר שמנת 7 ביצים
מעט פסטו
פלפל לבן או שחור
מלח
אגוז מוסקט
מערבלים הכל יחד במעבד מזון
תוספות:
פלפלים, קישואים, חצילים ובצל, אפויים בתנור עם שמן זית, מלח ופלפל כמו אנטיפסטי
גבינת רוקפור
מוצרלה מגוררת
פיקורינו מגוררת
חופן קלמטה
אופן ההכנה
מעבדים את כל החומרים יחד במעבד מזון עד קבלת בצק אחיד.
אופן ההכנה
מסדרים בקלתית את הירקות, קלמטה, רוקפור, שופכים מעל את הרויאל, מכסים במוצרלה ופיקורינו, ואופים בתנור שחומם מראש ל 190- מעלות, עד הזהבה, כ 25- דקות.
באדיבות השף אביעד פורמן והשפית רומי נדלר ליעקבס

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
תודה! למתכון! ולתמונות הנהדרות!👌😄🙏
אצה השוקה לקנות מוצרים ואקדיש את מחר ליצירה הנפלאה
"קיש בלקני עם גבענת רוקפור."..אהבתי ..תודה ובוקר טוב!
את הגבינות הכחולות והמעופשות אכלתי לראשונה אצל אחותי הגדולה .
בקיץ לפני הקורונה הזמינה חברים מצרפת ,ידוע שהם אוכלים גבינות לקינוח..
אבל אנסה אולי בקיש יתקבל אחרת .. צהריים טובים!
גבינה כחולה? ממש לא...
תודה!
צהרים טובים!😊