ריזוטו יפני..
20/02/22
1/2 כוס אורז עגול
4 כוסות מים
1 חופן פיטריות שיטאקי
1-2 כפות מיסו
3-4 שיני שום
שמן זית כתית מעולה
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה
מבשלים במים שיטאקי מיובשים.. למשך 10 דקות..
מטגנים בסוטאז' שיני שום
מוסיפים את השיטאקי המסוננים
ממשיכים לטגן.. מוסיפים את האורז.. מטגנים עד לשקיפות האורז..
מוסיפים את מי בישול השיטאקי..
מוסיפים כף או שתיים מיסו..
מלח ופלפל..
ערבבו עד שהמים יספגו באורז ובפטריות..
בצלחת פטרוזיליה קצוצה..
בריאות ואושר ושבוע טוב😃
תגובות
4
אהבו
4
לקבוצה

אכין לארוחת ערב. תודה:)

שינוי מרענן לאורז. אכין בקרוב.

תודה שושנה. ריזוטו לא הכנתי אף פעם. הגיע הזמן.

גם ריזוטו איטלקי.. ללא שיטאקי.. טעים רך ונעים☺️
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות