אתם מלקטים פטריות
21/02/22
מיכל רווח ממליצה על ריזוטו דלעת ושמנת עם 3 סוגי פטריות!
מיכל רווח קונדיטורית וטבחית של מלון הבוטיק וילה גליליי (כשר) בצפת ממליצה על מנת ריזוטו עם 3 סוגי פטריות, "החיבור בין הפטריות לריזוטו יוצר טעם קסום וממכר" לדבריה.
מצרכים: 1 כוס אורז לריזוטו, פטריות שמפיניון, פטריות פורטובלו, פטריות מלך היער, חצי כוס שמנת לבישול , 3 כוסות ציר ירקות, דלעת מציר הירקות, קובית חמאה, קורט אגוז מוסקט, מלח ופלפל
אופן ההכנה : בסיר בינוני נטגן את הפטריות עם חמאה , נוסיף את האורז עם כוס ציר ירקות ובהדרגה נוסיף מהציר עד להתרככות. לקראת סוף הבישול נתבל ונגרד את הדלעת הרכה. בשלב הזה נוסיף את השמנת לעוד מספר דק עד שהכל מתאחד למרקם רך וחלק, ועכשיו נשאר רק להגיש ולהתענג מכל ביס!
ריזוטו פטריות וילה גליליי (1)
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
תודה! ששת, למתכון! ולתמונה!
ערב-טוב!
***
ששת,
גיסתי היקרה! כתבה בפייסבוק! שגילתה פטריות חדשות בשם: "נטופה-עריבה!"
טעימות! ממש מעדן! בקיבוץ בצפון! במהלך טיול הבוקר! שלה עם 3 הכלבים שלהם!
והוסיפה תמונה! של סלסלה עם הפטריות! שקטפה...
טוב היא לוקחת גם את הנכדה! והיא רק שמה בסל את הפטריות! (צוחקת)...
כן ראיתי יש מבחר ברמי לוי! אלו פטריות אתה ממליץ? תודה!
לילה-טוב!
רשמתי... בסלסלות! ברור...
אני מקופסאות! אנסה מסלסלה...
תודה!😊🙏👍
ששת, נסה שי מגי, ומלך היער, וירדן. לא תצטער