מוטקה > כל הקבוצות > אוכל > מה ההבדל בין קמח תירס לעמילן תירס..

מה ההבדל בין קמח תירס לעמילן תירס..


תגובות  4  אהבו 

אני מוצאת את זה מאד מבלבל. אני משתמשת בקמח תירס ובקורנפלור לבישולים.
אורנה.. זה פשוט מאד.. הקמח שבארץ מכינים ממנו פולנטה הינו קמח תירס.. והקורנפלור שבארץ מכנים קמח תירס.. הינו עמילן תירס ולא קמח תירס..
מין דייסה כזו שמשמשת לפעמים למצע של תבשיל בשר.. המתכון הבסיסי שלי.. 500 מל נוזל.. חלב או מים או ציר ירקות 1/2 כוס קמח תירס המון פרמזן מגוררת.. מבשלים כמו דייסה ומוסיפים את הפרמזן המגוררת בסוף🤣...
מין דייסה כזו שמשמשת לפעמים למצע של תבשיל בשר..
המתכון הבסיסי שלי..
500 מל נוזל.. חלב או מים או ציר ירקות
1/2 כוס קמח תירס
המון פרמזן מגוררת..
מבשלים כמו דייסה ומוסיפים את הפרמזן המגוררת בסוף🤣
קוצצים בצל.. מטגנים.. מוסיפים פטריות.. ממשיכים לטגן.. מוסיפים מעט קשיו.. מתבלים.. ניתן לעבות עם טיפה קמח.. מגישים על הפולנטה..
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר,&...
בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר, אלכוהול משובח, קינוחים שווים ועוד. והכי חשוב מתכונים מקוריים שלכם נסיונות המטבח שלכם.ו
קטגוריות
קבוצות לפי איזורים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה