דברו עם הסוכן שלי

16/06/22

דברו עם הסוכן שלי

החל מה- 21/06 בבינג' ב-yes VOD  

גרסה בריטית המבוססת על הסדרה הצרפתית שהפכה ללהיט במולדתה וברחבי העולם.

הגרסה החדשה בדומה לגרסתה הצרפתית מתמקדת בסוכנות כישרונות מקומית, הכוללת צוות שעושה את המקסימום על מנת לרצות את הלקוחות התובעניים, תוך ניסיון על שמירת הסוכנות בחיים בשל בעיות כלכליות שנוצרו עם מותו הפתאומי של המייסד.

הרימייק הבריטי מבטיח לשלב תחושה של 'רגישות בריטית' וכן הסתכלות על 'יחסי התעשייה הטרנס-אטלנטית' ומערכת המעמדות הבריטית.

הקומדיה נכתבה על ידי זוכה פרס BAFTA, ג'ון מורטון  אשר דאג לשמור על חלק ניכר מהמסגרת העלילתית של הסדרה המקורית שבמרכזה ארבע דמויות מפתח: אשת הקריירה הקשוחה רבקה (לידיה לאונרד, "ג'נטלמן ג'ק"); דן המפוזר והחביב; הסוכנת הוותיקה סטלה (מגי סטיד, "משבריסטית"); וג'ונתן השולט (ג'ק דוונפורט, "שודדי הקאריבים"), שבגרסה זו הוא גם בנו של ריצ'רד נייטינגייל (ג'ים ברודבנט), מייסד הסוכנות. גם מישה (היפטו קוואסם, "להרוג את איב") בתו הסודית של ג'ונתן, מופיעה כעוזרת של רבקה.

שלל שחקנים ידועים מגיעים לתפקידי אורח בסדרה: קלי מקדונלד ("ארץ קשוחה"), אוליביה וויליאמס ("לחנך את ג'ני") אמה קורין (דיאנה מ"הכתר") הלנה בונהם קרטר, פיבי דינבור ("ברידג'סטון") דומיניק ווסט ("הרומן") ועוד. הם משחקים את עצמם בקווי עלילה שנוגעים בנושאים שונים כמו גילנות, פחד במה, קשיים בזוגיות והמחיר שמשלמות שחקניות שנהיו אימהות.
הסדרה, צפויה להכיל סיפורים שמבוססים על חוויותיהם האישיות של סוכני שחקנים אמיתים, כאלה שהשחקן ג'ק דוונפורט תיאר למגזין וראייטי כ"רגעים שאתה אומר לעצמך, 'אלוהים, אין סיכוי שזה אמיתי".

כל פרקי העונה עולים ל-VOD בבינג'

 

דברו עם הסוכן שלי

תגובות  1  אהבו 

קומדיה בריטית אוהבת...
תודה! להמלצה! ולביקורת!
שבת-שלום! נפלאה! 😄🌸🌷🙏
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
בקהילת סרטים טלוויזה, דוקו וסדרותהמלצות לסרטים , תכניות וסדרות חדשות, . הקהילה מנוהלת על ידי ששת שצ B.A במדעי החברה והרוח , בלוגר תרבות וקולינריה, פעיל ומקושר למידע בנושאי קולנוע וטלוויזיה.
קטגוריות
תחביבים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה