מיחזור. פשטידה מפג תוקף.
19/04/23
3 כוסות מרק ירקות מהשבוע שעבר
2 כוסות יוגורט פג תוקף עם ריח של טרי
2 ביצים טריות (🤣)
1 כוס שיבולת שועל
1/2 כוס שמן זית
2 כפות אורגנו מיובש
1 כף פפריקה חריפה
למעלה על הכל בתבנית 1/3 כוס פרמזן פג תוקף מהפריזר. יאמי יאמי יאמי יאמי.
לתנור עד שיצא גפרור קצת לח.

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
תודה ..
א פרופו טבעונית. אתמול הכנתי שוב עם הנכדות חומוס [הפעם מעדשים כתומות ודלעת ערמונים], טחינה, ופיתות מקמח כוסמין מלא. וסלט, כמובן.
מחר אכין קימצ'י לכולם בצנצנות נפרדות. לא אגלוש לנפלאות הירקות התוססים...
בשבת בצהריים ניפגש כולנו כמו בכל שבוע, ונחגוג יום הולדת 36 לבתנו. היא "הזמינה" ארוחה מקסיקנית שהיא אוהבת: צ'ילי קון קרנה, סוגים שונים של סלסה, סלטים [למשל, סלט בטטה, קשיו, וצ'ילי], טורטיות מקמח תירס, לחם תירס, ... בפסח, אגב, הכנתי המון לחם טחינה והבאתי לכל ארוחה שהוזמנו אליה במקום יין, שהיינו מביאים פעם.
סוף שבוע טוב לכולן-ם.
אשמח מאד במידה ותוכלי להעתיק את הנ''ל ולהעביר לפוסט חמישי הגיע.. תודה יקירה❤️