פורל קלאסי הכי טעים
29/07/23
זה מה שהכנתי אמש, שווה ביותר
פורל בחמאה יין לבן וחרדל ושקדים
דג פורל בהכנה והגשה קלאסית
2 פורלים
חצי כוס יין לבן
50 גרם חמאה
5 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
כף חרדל דיז'ון
שום
תימין
פטרוזיליה
שקדים מולבנים
ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות
מחממים המחבת את החמאה וממיסים אותה, מוסיפים את החרדל, מוסיפים שמן זית, ומוסיפים את היין ברגע שיש לנו את הרוטב מוכן מכבים.
מניחים בתבנית על נייר אפיה 2 פורלים ( אפשר גם 3) נקיים.
בבטן מכניסים ענפי תימין, פטרוזיליה ושן שום.
גורסים פלפל שחור על הדגים
יוצקים את הרוטב על הדגים
ממליחים , שוב גורסים פלפל שחור ומפזרים את השקדים המולבנים.
מכניסים לתנור החם לרבע שעה עד 20 דקות
דג פורל כמו של מסעדות.
בתיאבון

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
תודה! למתכון! לתמונות הנפלאוות!
רק בריאות!
שבת-שלום! טעימה! נעימה!🌷🙏
.חבל שלא ראיתי את המתכון קודם.
היום קניתי דגים רק לא פורל.. חושבת שאפשר להשתמש במתכון גם
לדגים אחרים ,שווה לנסות. תודה ערב טוב!🌱