פורל קלאסי הכי טעים

29/07/23

זה מה שהכנתי אמש, שווה ביותר

 

פורל בחמאה יין לבן וחרדל ושקדים

דג פורל בהכנה והגשה קלאסית

2 פורלים

חצי כוס יין לבן

50 גרם חמאה

5 כפות שמן זית

פלפל שחור גרוס

כף חרדל דיז'ון

שום

 תימין

פטרוזיליה

שקדים מולבנים

 

ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות

מחממים המחבת את החמאה וממיסים אותה, מוסיפים את החרדל, מוסיפים שמן זית, ומוסיפים את היין ברגע שיש לנו את הרוטב מוכן מכבים.

מניחים בתבנית על נייר אפיה 2 פורלים ( אפשר גם 3) נקיים.

בבטן מכניסים ענפי תימין, פטרוזיליה ושן שום.

גורסים פלפל שחור על הדגים

יוצקים את הרוטב על הדגים

ממליחים , שוב גורסים פלפל שחור ומפזרים את השקדים המולבנים.

מכניסים לתנור החם לרבע שעה עד 20 דקות

דג פורל כמו של מסעדות.

בתיאבון

פורל  קלאסי הכי טעים

תגובות  4  אהבו 

נ ה ד ר! נראה ממש טעים! ששת,
תודה! למתכון! לתמונות הנפלאוות!
רק בריאות!
שבת-שלום! טעימה! נעימה!🌷🙏
29/07/23
מנה יפה ו"מכובדת".
30/07/23
טעיםםםם
ששת ..מתכון מיוחד .הפורלים שבתמונה מעוררי תאבון. .חבל שלא ראיתי את המתכון קודם. היום קניתי דגים רק לא פורל.. חושבת שאפשר להשתמש במתכון גם לדגים אחרים ,שווה לנסות. תודה ערב טוב!🌱 ...
ששת ..מתכון מיוחד .הפורלים שבתמונה מעוררי תאבון.
.חבל שלא ראיתי את המתכון קודם.
היום קניתי דגים רק לא פורל.. חושבת שאפשר להשתמש במתכון גם
לדגים אחרים ,שווה לנסות. תודה ערב טוב!🌱
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה