עוף במרינדת תפוזים ויין אדום
עוף במרינדת תפוזים ויין אדום
קיבלתי להתנסות מיץ תפוזים וגזר של פרימור
אז הכנתי עוף במיץ תפוזים, אמא שלי ז"ל תמיד הכניסה מיץ תפוזים לתבשילים
המרכיבים
לציר עוף
לבשל עצמות עוף וכנפיים, אפשר גם כמה עצמות בקר שלש שעות, עם:
ראש שום
3 עלי דפנה
3 פלפל אנגלי
3 זרעוני כוסברה
3 גזר
1 שורש פטרוזיליה
2 בצל
1 גבעול כרפס
מים כדי כיסוי בלבד
ציר יין
חצי בקבוק יין
כוס מאג מיץ תפוזים וגזר פרימור
כף סוכר
2 פלפל אנגלי
עלה דפנה
זסט מתפוז
לאחר בישול לאחד ולצמצם לציר
לתבל את העוף בפלפל שחור ופפריקה ולצלות בתנור 200 מעלות לחצי שעה.
להוסיף את הרוטב המצומצם להוריד את החום ל 180 מעלות לעוד חצי שעה עד שעתיים.
ההשראה למתכון : השף רן ראש.
על המיץ תפוזים וגזר
מוצר חדש ומפתיע מצטרף למדף המיצים הסחוטים: "פרימור", מותג המיצים הטבעיים הסחוטים המוביל בישראל, משיקה מיץ תפוזים וגזר 100% סחוט טבעי! המיץ החדש הינו מיץ מצונן המבוסס על מיץ תפוזים סחוט טבעי ומיץ גזר סחוט טבעי. המיץ ללא חומרים משמרים ונהנה מסגולות בריאותיות של גזר טבעי ותפוזים. המיץ החדש משווק בשני גדלים: בקבוק משפחתי של 1 ליטר וגם בבקבוק אישי 400 מ"ל. המיץ טעים ומאוזן בשילוב הטעמים המיוחד, שילוב מושלם של פרי וירק וכן טבע וטעם ומעניק תחושה של בית קפה אצלכם בבית.

נראה מעולההה...
תודה! למתכון! לתמונות הנפלאות!🌹👍🙏