פשטידת כרובית

23/09/23

פשטידת כרובית

חומרים:

 

ראש כרובית בינוני

1 גביע גבינת קוטג'

מעט גבינה בולגרית רצוי

2 כפות גבינה צהובה  מרוסקת

3 כפות קמח תופח

3 ביצים

פלפל שחור, אורגנו

מעט שמיר קצוץ

שמן זית

פירורי לחם

 

ההכנה:

 

מבשלים את ראש הכרובית מבעוד מועד, מצננים וסוחטים ממנו את

כל כמות המים שאפשר.

מרסקים לפיסות קטנות עם  סכין חד וגדול ( לא רצוי במעבד מזון).

מוסיפים את הגבינות

מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים קמעה ( לא חובה)

מוסיפים את הביצים, את התבלינים מערבבים ומוסיפים את הקמח

מחממים תנור ל 180 מעלות.

לוקחים תבנית חד פעמית או אחרת, משמנים במעט מאוד שמן זית,

מפזרים על השמן מעט פירורי לחם ועל זה את התערובת.

מכניסים לתנור לכ 40 דקות עד שמזהיב.

פשטידת כרובית

תגובות  1  אהבו 

יופי! של פשטידה! ששת,
תודה! למתכון! לתמונות הנפלאות!
שבת שלום! טעים ונעים!🌹👍🙏
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה