סלט כרוב אדום של חורף
03/01/24
הרבה אנשים מתלבטים מה עושים עם כרוב אדום?
מה אתןם עושות עושים
בדרך כלל אני מכין צלוי עם לימון סוכר מלח וסילאו, תמיד נשאר לי רבע כרוב
הנה הצעה נפלאה
סלט כרוב אדום של חורף
החורף מעניק לנו פירות שמתאימים לסלט אקזוטי קצת ומעניין מעבר לסלט כרוב אדום במיונז או של שווארמה.
מרכיבים
רבע כרוב אדום
אפרסמון או חצי מקולף
חצי אבוקדו
2 גבעולי פטרוזיליה, בעלים.
בצל ירוק אחד קצוץ
רצועה של אבוקדו בשל.
4 עגבניות שרי חצויות
הרוטב:
מיץ מחצי לימון
כף שמן שומשום
כפית סילאן
2 כפיות דבש
גרידת ג'ינג'ר
פלפל שחור גרוס.
ההכנה:
פורסים על מנדולינה את הכרוב בחלקו העדין דק, דק.
פורסים את באפרסמון וחותכים קוביות
את האבוקדו חותכים לקוביות.
שרי חותכים
עלים קוצצים גס
מעבירים לקערה את כל מרכיבי הסלט ובעדינות מערבבים עם הרוטב.
בתיאבון

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
למתכון! התמונות הנפלאות!
אני רק כרוב לבן מבושל!
כרוב אדום לא מבושל קשה למערכת
העיכול בגילנו!
🙏🙏🙏
לקצץ את הכרוב. לחמם סיר (אני משתמשת בסיר לחץ) עם מעט שמן, לטגן את הכרוב . אני מכניסה לסירוגין. להוסיף תפוח עץ מגורר וצימוקים.
להוסיף חומץ מדולל במים 1:1, מעט סוכר לעידון החמיצות, מלח ותבלין ציפורן טחון.
אין כמויות, לפי העין והטעם.
מבשלת חצי שעה בלחץ, אפשר לאכול חם או קר.