כבדי עוף ביין וסילאן

29/06/24

 

כבדי עוף ביין וסילאן

כבדי עוף מטוגנים בבצל זה מעדן שכולם יודעים להכין, אז נעבור לשידרוג.

מרכיבם

חב' כ 400 גרם כבדי עוף

שמן לטיגון

1-2 בצלים לבנים פרוסים לרבעים

פלפל שחור גרוס טרי

פפריקה מתוקה

מלח

חצי כוס יין אדום

2 כפות סילאן

כף דבש

 כף חרדל גרגרים

ההכנה

מנקים את הכבדים.

מטגנים את הבצל, כשהוא שקוף ומתחיל להזהיב מכניסים את הכבדים ( אש גבוהה) מפלפלים, ממליחים, ומפזרים פפריקה. דקותיים שלש והופכים דקותיים שלוש מוצאים. (לא נורא אם הם לא לגמרי מוכנים )

לתוך המחבת הרותחת יוצקים יין אדום, סילאן, חרדל ודבש מרתיחים עד להסמכה כסירופ. כעת מחזירים את הכבדים למחבת ומטגנים בסירופ כשתי דקות מכל צד. מוצאים ושוב מסמיכים את הרוטב שדולל מנוזלי הכבדים.

מערבבים עם הכבדים ויוצקים על פיירה ומגישים

כבדי עוף ביין וסילאן

תגובות  6  אהבו 

נראה טעים
29/06/24
לפני עידן הצמחונות שלי הכי אהבתי כבדים, נראה טעים
29/06/24
לפני עידן כשעבדתי זו הייתה המנה העיסקית האהובה עלי
ששת,תודה! למתכון הנפלא!🌷
והתמונות הנהדרות!
בבית אמא ז"ל! אכלתי המון! כבד עןף מטוגן עם בצל לבן+פיירה
שבת-שלום! שקט! רגוע!🙏🙏🙏
29/06/24
נרא ה מצוין!
מראה מאד מגרה
כבר שנים שנים שאני לא מכינה כבד
אם כן עם ריבת בצל אדום
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה