מוטקה > כל הקבוצות > סרטים טלוויזה דוקו וסדרות > מסונוורת 2 היא דרמת מתח פיננסית

מסונוורת 2 היא דרמת מתח פיננסית

05/07/24

מסונוורת 2
Blinded 2

 

 

בלעדי רק ב-HOT!

 

"מסונוורת" ("Blinded")  היא דרמת מתח פיננסית, המתרחשת בשוודיה ומבוססת על מאורעות אמיתיים. הסדרה נכתבה  על ידי היוצרים יספר הארי וינס יונסון ("כסף קל 3:חיים מפוארים") אשר גם ביים אותה.

 

את קאסט הסדרה מובילים ג׳וליה רגנארסון ("הגשר"),מתיאס וארלה ("כסף מהיר") וג'וליה דופניוס ("מחפשת את ברגמן").  

 

עלילת הסדרה עוקבת אחר בי פרקס (רגנארסון), כתבת פיננסים אמביציוזית שמזהה פעילות חשודה בבנק המסחרי הגדול בשטוקהולם ופותחת בחקירה, כאשר רוב החצים מופנים אל מנהל הבנק הבכיר והכריזמטי, פטר רות' (וארלה). אך העלילה מסתבכת כאשר בי ופטר, האיש שהיא אמורה לחשוף, מתאהבים ומנהלים רומן סוער שמטשטש את הגבולות המקצועיים. בי נקרעת בין שני העולמות- המקצועי והאישי ובוחנת האם עליה להמשיך בחקירה ולהכניס את פטר למאסר או האם עליה לבחור באהבה על פני הצדק?

 

העונה השנייה מתרחשת כשנה וחצי לאחר שבי הצליחה להביא לקריסתו של הבנק המסחרי הגדול וכעת מציבה לעצמה מטרה חדשה- לחשוף את פעילותיו הפליליות של תאגיד הענק "Easy".  בעודה מתכננת את המתקפה על התאגיד, פטר, משתחרר מהכלא ושב לחייה. אך למרבה ההפתעה, מסתבר שפטר מעורב גם הוא בפעילויות לא חוקיות בתוך אותו תאגיד שבי שואפת להפיל, דבר המקשה עליה לנווט בין מאבקה כנגד התאגיד לבין רגשותיה המעורבים כלפי פטר.

 

 

עוד משתתפים בסדרה וינסנט וטרגרן ("כוח עליון"), כריסטיאן ונברג, ליזט פאגלר ("אנשים אמיתיים"), אלבין גרנהולם ("ח'ליפות") ועוד.  

 

בלעדי רק ב-HOT!

החל מה-7.7 כל הפרקים ב-HOT VOD וב-NEXT TV

והחל מה25.8, ימי ראשון ב-20:30 ב-HOT3

 

מסונוורת 2  היא דרמת מתח פיננסית

תגובות  1  אהבו 

ששת, תודה-רבה!🌷
להמלצה! לביקורת!
נקרא מעניין! מסקנה! אסורלהתאהב בזמן עבודה...אופס...
שבת-שלום! שקט! רגוע!🙏🙏🙏
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
בקהילת סרטים טלוויזה, דוקו וסדרותהמלצות לסרטים , תכניות וסדרות חדשות, . הקהילה מנוהלת על ידי ששת שצ B.A במדעי החברה והרוח , בלוגר תרבות וקולינריה, פעיל ומקושר למידע בנושאי קולנוע וטלוויזיה.
קטגוריות
תחביבים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה