מוטקה > כל הקבוצות > אוכל > לחם פשתן וצ'יה..

לחם פשתן וצ'יה..

לפעמים השד הקטן מרים ראש

לאחרונה הראש שלו כמעט כל הזמן למעלה

היום חלמתי.. בהקיץ.. על לחם טרי עם חמאה..

נכנסתי להיפר קרפור וחיפשתי משהו מעניין

הייתי אחרי תעסוקה והייתי עייפה ורעבה..

קניתי בין היתר

לחם פשתן וצ'יה

הלחם היה מדהים בטעמו

היה לי קשה להחליט להסתפק ב2 פרוסות מרוחות בחמאה.. הרים ראש.. כן?!

מזלי שקיבתי קטנה ואפילו רציתי לא יכולתי להמשיך לאכול

וככה מכינים את לחם הפשתן וצ'יה..

 

500 גרם קמח

20 גרם שמרים

300 מל מים פושרים

כפית דבש

חצי כפית מלח

30 גרם זרעי פשתן

20 גרם זרעי צ'יה

משרים את זרעי הפשתן במים למשך שעה
בקערה מערבבים ואז לשים..
מכסים במגבת
למשך שעה..
לשים..
מכסים במגבת משהים עד הכפלת הבצק..לשים על משטח משומן
מכינים 1-2 לחמים
מברישים במים ומפזרים זרעי פשתן וזרעי צ'יה..
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות 
מנמיכים ל180 מעלות צלזיוס ואופים עוד 15 דקות עד לצבע לחם חום בהיר..
מקררים על רשת..

לחם פשתן וצ'יה..

תגובות  1  אהבו 

יש גם מתכונים עם מחמצת..
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר,&...
בקהילת האוכל תוכלו לשתף מתכונים, לבקש עצות וטיפים לבישול, לבקש מתכונים והוראות הכנה. לדבר על מסעדות מומלצות, יין מובחר, אלכוהול משובח, קינוחים שווים ועוד. והכי חשוב מתכונים מקוריים שלכם נסיונות המטבח שלכם.ו
קטגוריות
קבוצות לפי איזורים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה