לחם פשתן וצ'יה..
לפעמים השד הקטן מרים ראש
לאחרונה הראש שלו כמעט כל הזמן למעלה
היום חלמתי.. בהקיץ.. על לחם טרי עם חמאה..
נכנסתי להיפר קרפור וחיפשתי משהו מעניין
הייתי אחרי תעסוקה והייתי עייפה ורעבה..
קניתי בין היתר
לחם פשתן וצ'יה
הלחם היה מדהים בטעמו
היה לי קשה להחליט להסתפק ב2 פרוסות מרוחות בחמאה.. הרים ראש.. כן?!
מזלי שקיבתי קטנה ואפילו רציתי לא יכולתי להמשיך לאכול
וככה מכינים את לחם הפשתן וצ'יה..
500 גרם קמח
20 גרם שמרים
300 מל מים פושרים
כפית דבש
חצי כפית מלח
30 גרם זרעי פשתן
20 גרם זרעי צ'יה
משרים את זרעי הפשתן במים למשך שעה
בקערה מערבבים ואז לשים..
מכסים במגבת
למשך שעה..
לשים..
מכסים במגבת משהים עד הכפלת הבצק..לשים על משטח משומן
מכינים 1-2 לחמים
מברישים במים ומפזרים זרעי פשתן וזרעי צ'יה..
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות
מנמיכים ל180 מעלות צלזיוס ואופים עוד 15 דקות עד לצבע לחם חום בהיר..
מקררים על רשת..

