סלט כרובית בניחוח הודי

20/11/24

סלט כרובית בניחוח הודי

לרוב משתמשים בפרחים הגדולים של הכרובית, למעט המקרים של כרובית שלמה ואז נשארים עם הלב  והתפרחות הקטנות. לשם אני מכוון – לפרחים הקטנים.

בסלט הזה חולטים לא הכרובית במיקרו, לא מבשלים שלא תספוג מים. שמים את הפרחים בקערה, יוצקים פנימה  פחות מרבע כוס מים חמים. וכן במיקרו מניחים כוס מים.

מפעילים את המיקרו ל10 דקות, מערבבים מוסיפים כוד מעט מים רותחים וחולטים עוד 10 דקות.

 

בקערה מכינים את הבלילה לרוטב:

2 כפות מיונז

כפית חרדל

מיץ מחצי לימון

חצי כפית אבקת קארי

כף שמן קנולה

10 טיפות שמן שומשום

בצל ירוק קצוץ דק

וכמה עלי פטרוזיליה מכינים לעיטור.

 

מערבבים את הכרובית ברוטב. מצננים ומגישים.

תהנו זה מיוחד

סלט כרובית בניחוח הודי

תגובות  1  אהבו 

ת ו ד ה! ששת,🌷
למתכון! ולתמונות!
נראה טעים!🌸
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה