סלט כרובית בניחוח הודי
20/11/24
סלט כרובית בניחוח הודי
לרוב משתמשים בפרחים הגדולים של הכרובית, למעט המקרים של כרובית שלמה ואז נשארים עם הלב והתפרחות הקטנות. לשם אני מכוון – לפרחים הקטנים.
בסלט הזה חולטים לא הכרובית במיקרו, לא מבשלים שלא תספוג מים. שמים את הפרחים בקערה, יוצקים פנימה פחות מרבע כוס מים חמים. וכן במיקרו מניחים כוס מים.
מפעילים את המיקרו ל10 דקות, מערבבים מוסיפים כוד מעט מים רותחים וחולטים עוד 10 דקות.
בקערה מכינים את הבלילה לרוטב:
2 כפות מיונז
כפית חרדל
מיץ מחצי לימון
חצי כפית אבקת קארי
כף שמן קנולה
10 טיפות שמן שומשום
בצל ירוק קצוץ דק
וכמה עלי פטרוזיליה מכינים לעיטור.
מערבבים את הכרובית ברוטב. מצננים ומגישים.
תהנו זה מיוחד

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
למתכון! ולתמונות!
נראה טעים!🌸