אוהד נהרין, דני מקוב, אבי בללי ורקדני להקת המחול בת־שבע חוזרים עם "אנאפאזה" עטור השבחים לשישה מופעים בלבד
מאת: צח אוריין
מה כבר לא נכתב על המופע "אנאפאזה" מאת אוהד נהרין. מדהים ומרגש, חוויה אומנותית יוצאת דופן, מופע אייקוני מטלטל ובלתי נשכח, ספקטקל מרהיב, מופע חתרני, של פעם בחיים לצד מילים רבות שנשפכו על מחירי הכרטיסים. והכל נכון.
וכמה טוב, כי להקת מחול ואנסמבל בת־שבע חוזרים בהעלאה מחודשת של "אנאפאזה" לשישה מופעים בלבד במהלך חודש דצמבר, והפעם בביתן 1 באקספו ת״א.
צפיתי ב"אנאפאזה" בעבר, שבוצע לראשונה בדצמבר 1993 והיה נחשב אז לחדשני. גם בצפייה נוספת שלו התמוגגתי כרבים אחרים מ"אחד מי יודע" (שבמופע הקרוב יהיה ענקי במיוחד עם כמעט מאה רקדנים ושינויים שמתהווים תוך כדי החזרות), מהאסתטיקה, מרקדניות ורקדנים מוכשרים מאין כמוהם ולכולם עם שפת גוף ייחודית ופורצת דרך, מהטקסט החודר של דוד גרוסמן, אך יותר מכל מלווה אותי דווקא הפס קול המשובח של המופע עם מוזיקה חיה בביצוע דני מקוב, אבי בללי ("נקמת הטרקטור") ואוהד נהרין.
מאז הועלתה לראשונה, היא הוצגה בפני כ- 300,000 צופים בארץ ובעולם, ורגע לפני שהיא נודדת לסבב הופעות בפריז, הזדמנות נוספת לצאת למסע אנושי ומלא תקווה ולקחת פסק זמן מתבקש של שעה וחצי רגעי מהמציאות העגומה.
13.12 יום שישי | בשעה 14:00
14.12 יום שבת | בשעה 20:00
16.12 יום שני | בשעה 20:00
19.12 יום חמישי | בשעה 20:00
20.12 יום שישי | בשעה 14:00
לרכישת כרטיסים: https://www.to-mix.co.il/anafaza/
מחירי הכרטיסים: רמה א׳ 485₪ | רמה ב׳ 425₪ | רמה ג׳ 325₪ | רמה ד׳ 199₪
