חזרה למגזין אוכל

שמחה גדולה

הספר "שמחות קטנות" של אורלי פלאי-ברונשטיין ועינת אביטל מציע מתכונים מהירים וטעימים לאירוח ספונטני וקליל, ושלל טיפים מועילים
רעיה הנרי 23/02/14
שמחה גדולה
צילום: Shutterstock

סלט טורקי. קל, טעים ומתאים לכל ארוחה. צילומים: דניה ויינר

 

לא כל אירוח הוא אירוח דרמטי עם תפריט שעובדים עליו כל השבוע ואוכלים בסרוויס של הסבתא. בדיוק בשביל האירוחים הקלים הללו, של בראנץ', סעודה קלה עם חברים ושמחה ספונטנית של הרגע האחרון, כתבו אורלי פלאי-ברונשטיין ועינת אביטל את הספר "שמחות קטנות".

 

יש מתכונים ממש קלים, כמו הבייבי קפרזה שמתאים גם לטירונים ולשוחרי הקישוטים, מאפים קלים להכנה, ממרחים, מרקים, לחמים, דגים, ללא גלוטן , מתוקים, ועוד הרבה מתכונים, כולל טיפים לאירוח, הסברים והערות.

 

אורלי פלאי-ברונשטיין כבר כתבה אי אילו ספרי בישול, ועינת אביטל חתומה על הפקות מגוונות של אוכל ויין. הן חברות כבר 15 שנה והכירו במטבח של הקייטרינג הוותיק "מגי ותולי". הספר שלהן, "שמחות קטנות", מגוון, קומוניקטיבי מאוד וידידותי למשתמש.

 

 

עוגיות או לא להיות

 

לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

"סיר עם אוכל חם הוא אחד היסודות של בית"

כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...

לקריאת הכתבה
המתכונים הכי ישראלים של השף ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...

לקריאת הכתבה
לאכול בבית, להרגיש במסעדה

מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה