קרם פטיסייר

קרם פטיסייר

מרכיבים
4 חלמונים 1/2 כוס סוכר 4 כפות קורנפלור 1 סוכר וניל 80 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 2 כוסות חלב
אופן ההכנה
בקערה מקציפים ידנית חלמונים, סוכר וקורנפלור. בנפרד, בסיר מחממים חלב ווניל. מעבירים בזהירות באמצעות מצקת מעט חלב חם לחלמונים המוקצפים, תוך כדי הקצפה נמרצת. מעבירים עוד מצקת חלב חם לחלמונים המוקצפים תוך הקצפה נמרצת, עושים כן למניעת התקרשות הביצים. מעבירים את תערובת החלמונים שהוספנו לה חלב חם, לסיר החלב שנמצא על אש קטנה, תוך בחישה נמרצת במקצפה או מטרפה. מוסיפים את החמאה תוך בחישה. בוחשים עוד דקה שתיים. מניחים להתקרר. מכסים בניילון נצמד
 


 

תגובות  0  אהבו 

997
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

מפחיד כמה שזה דומה..
המחדל האמריקני המחדל הישראלי האמריקנים בכלל לא תארו לעצמם שמישהו יכול לפגוע בהם.. אני גדול אני חזק אני...
לקריאת הפוסט
דקר..
https://www.motke.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%94_%D7%91%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94/1338087
לקריאת הפוסט
המוסד עצר מפגע על אדמת איראן.. הבנתם?? באיראן..
בקבוצת הטוב הרע והמרכבה.. תוכלו לקרוא כל מה שמעניין בתחום הצבא והבטחון.. https://m.maariv.co.il/news/military/Article-1018972
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה