פלאפל כרישה
02/02/25
פלאפל כרישה
בהשראת המטבח של מסעדת בלקן
2 כרשות
כוס חציל קלוי שרוף מסונן מנוזלים
כוס קשקבל מרוסק
2 כפות קמח תופח
קורט אורגנו
קורט פלפל שחור
קורט תבלין כוסברה
מלח
פירורי פנקו לציפוי
שמן זית לטיגון בערך כוס בהתאם לכלי.
ההכנה
במעבד מזון או מטחנת בשר טוחנים את כל המרכיבים חוץ מהפנקו.
יוצרים כדורי פלאפל בעזרת הידיים, מצפים בפירורי פנקו, ומטגנים.
המלצת השף לערבב כף טחינה מוכנה עם שתי כפות לאבנה ולהזליף

תגובות
1
אהבו
1
לקבוצה

ואוו נראה טעים טעים
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות