פלאפל כרישה

02/02/25

פלאפל כרישה

בהשראת המטבח של מסעדת בלקן

2 כרשות

כוס חציל קלוי שרוף מסונן מנוזלים

כוס קשקבל מרוסק

2 כפות קמח תופח

קורט אורגנו

קורט פלפל שחור

קורט תבלין כוסברה

מלח

פירורי פנקו לציפוי

שמן זית לטיגון בערך כוס בהתאם לכלי.

ההכנה

במעבד מזון או מטחנת בשר טוחנים את כל המרכיבים חוץ מהפנקו.

יוצרים כדורי פלאפל בעזרת הידיים, מצפים בפירורי פנקו, ומטגנים.

המלצת השף לערבב כף טחינה מוכנה עם שתי כפות לאבנה ולהזליף

פלאפל כרישה

תגובות  1  אהבו 

ואוו נראה טעים טעים
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה