בטטה טמפורה אפויה

חותכים את הבטטות למקלונים ברוחב של 1.5 ס"מ..
בקערה מכינים תערובת טמפורה
חלבון ביצה
מלח
פלפל שחור
כורכום
כמון
שבבי פלפלת אדומה מתוקה
שמן זית
העבירו את מקלוני הבטטה לקערת החלבון/תבלינים. באמצעות הידים ערבבו עד לעטיפת כל הבטטה בחלבון המתובל.
פזרו על תבנית אפיה. אפו בחום של 200 מעלות צלסיוס 20 דקות.
מתאים כחטיף. ניתן לטבול ביוגורט ושמן זית.
לבריאות ולשובע.
מפחיד כמה שזה דומה..
המחדל האמריקני
המחדל הישראלי
האמריקנים בכלל לא תארו לעצמם שמישהו יכול לפגוע בהם..
אני גדול
אני חזק
אני...
לקריאת הפוסט
דקר..
https://www.motke.co.il/%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%94_%D7%91%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94/1338087
לקריאת הפוסט
המוסד עצר מפגע על אדמת איראן.. הבנתם?? באיראן..
בקבוצת הטוב הרע והמרכבה..
תוכלו לקרוא כל מה שמעניין בתחום הצבא והבטחון..
https://m.maariv.co.il/news/military/Article-1018972
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
אהבתי מאוד .
בלה. לבריאות ולהנאה!!
שוב מתכון חביב המעורר אותנו לבשל,
בקסם של מילים ,ביד בו...
שוב מתכון חביב המעורר אותנו לבשל,
בקסם של מילים ,ביד בוטחת .
היתי עושה זאת בלי היוגורט ,ואולי עם רוטב מתאים.
אריקו. לבריאות. אדרבא תן לנו רעיונות.