כל מה שאתם רוצים לדעת על שרונה מרקט

שרונה מרקט נפתח , סחרחורת של טעמים, צבעים ומחירים
אם חפצתם או תחפצו בשוק קולינרי כמו בחו"ל, כבר לא צריך לנסוע לחו"ל! הביקור שלי בשרונה מרקט עם טעימות קטנות והרבה רשימות לאן להגיע בטח יצריכו תכנית שנתית!
המקום ממש מדהים, אסטטי, צבעוני, מגוון מנוהל ביד מקצועית, נגיש מכל הבחינות, כולל חניה תת קרקעית ומעליות, פנינים קולינריות איכותיות שנאספו ונבחרו בתמהיל הכי נכון לצרכן, אשר יעניקו חוויה של ממש למבקר.
אז למה אתם מחכים? קחו את העגלה ותתחילו להעמיס או בואו נשב בנחת על כוס בירה או באחת המסעדות והדוכנים ונעשה לנו יום של כיף והנאה קולינרית אמיתית.
הכתבה המלאה שלי כאן עם צילומים
שרון מומן, מנכ"ל שרונה מרקט: אמר בפתיחה
"חזוננו היה להקים מתחם גדול ומרכזי שבו תחת קורת גג אחת ניתן לחוות במלוא העוצמה את כל הטעמים של הקולינריה הישראלית. מקום שבו ניתן להצטייד במיטב חומרי הגלם והמוצרים לבישול בבית או לפיקניק איכותי וטרי, לשבת לארוחת גורמה, 'לנגב' צלחת חומוס, או סתם לחטוף מאפה צרפתי משובח עם אספרסו איטלקי לפי הספר – והכל במחירים תחרותיים"
יש כאן כ 89 חנויות, מסעדות ודוכנים שסוננו בקפידה ונבחרו על סמך האיכות אותה בחן השף ירון קסטבוים והנהלת הפרויקט.
עוד מוסיף שרון מומן, מנכ"ל שרונה מרקט: "חזוננו היה להקים מקום גדול ומרכזי שבו תחת קורת גג אחת ניתן לחוות במלוא העוצמה את כל הטעמים של הקולינריה הישראלית המודרנית. מקום שבו ניתן להצטייד במיטב חומרי הגלם והמוצרים לבישול בבית או לפיקניק איכותי וטרי, לשבת לארוחת גורמה של שלוש מנות, 'לנגב' צלחת חומוס, לעשות את הקניות הכי טובות לאירוח בצורה מרוכזת או סתם לחטוף מאפה צרפתי משובח עם אספרסו איטלקי לפי הספר – והכל במחירים תחרותיים. מקום שבו ניתן להשתתף בסדנת בישול של ביה"ס בישולים, לטעום שמן זית היישר מבית הבד, להתפנק על צלחת גבינות איכותיות, ללמוד על ההבדלים שבין זני עגבניות אורגניים היישר מהמגדלים ולהתרשם מהתוצרת העונתית הטרייה ביותר, במחירי שוק תחרותיים ועם דגש על שירות וחווית קנייה שאין שנייה לה. אנו בטוחים שכל מי שיבקר במתחם ייהנה מהחזון שהפך למציאות".
דברים שלא ידעתם על שרונה מרקט
4 שנים לקח לבנות המחל מהיוזמה
530 מיליון ₪ השקיעו היזמים גינדי אחזקות
48 מיליון ₪ זהו ההכנסה הצפויה בשנה
8700 מ"ר השטח שם
411 מקומות חניה
476 מקומות ישיבה כולל הכל
1500 עובדים יש שם
10000 מוצרים ממתינים לכם
צפי ל 15000 מבקרים ליום באמצ"ש ו 20000 מבקרים בסופ"ש
בתוך החנויות, מאחורי הדלפקים ובמטבחי המסעדות של המרקט אפשר למצוא אנשי אוכל, מוצרים ומנות שכבר הפכו מזמן למיתולוגיות מקומיות: הראמן של השף ישראל אהרוני, המנות הייחודיות והאהובות של השף שגב משה, ההמבורגר של המיט-בר, החומוס של עלי קראוון (אבו חסן) מיפו, המוצרים האיכותיים מבית פושון פריז, הגבינות של באשר פרומג'רי מירושלים והחלבה של ממלכת החלבה. לצדם יפעלו שורה של יזמי קולינריה צעירים אשר מביאים לשוק קונספטים רעננים וחדשניים של קנייה, צרכנות ובילוי – בר דגים ופירות ים מבית סיטארה שעובד בשת"פ עם החנות דגים של זיקו דגים, קרטיבים מפירות טריים בעבודת יד ודוכן טעימות יין שבו תוכלו להתרשם מ-40 סוגי יינות בוטיק, ואף להסתובב במתחם עם כוס יין למילוי חוזר.
המתחם מחולק לקטגוריות ונושאי צריכה שונים ( במפוזר..) אפשר לקבל סחרחורת אז חשוב לדעת למה אתם באים ומה אתם רוצים לקנות היכן לשבת לשתות או לאכול, וכמובן שאפשר גם ספונטני.
לששת,
בדיוק רציתי לדעת על כך יותר.מהן שעות הפתיחה והאם כל יום פתוח?
היי
א-ה 09:00-23:00
ו 08:00-18:00
שבת 09:00-23:00
אני מציע לחכות חודש שכן לא כל המקומות והמסעדות נפתחו
קרא עוד
היי
א-ה 09:00-23:00
ו 08:00-18:00
שבת 09:00-23:00
אני מציע לחכות חודש שכן לא כל המקומות והמסעדות נפתחו
בינתיים תפנטזי על מקרונים של פושון
http://www.shshet.com/wp-content/uploads/2015/07/DSCN6696.jpg
לששת,
עד כדי כך?אני חייבת לקנות את המקרוני האלה שאתה כך ממליץ.תודה רבה על המידע.יום שני נחמד לך.וכמובן גם שאר השבוע.והלאה.
לך ששת ידידי שלוחה ברכת הצלחה ,טוב שהעכלמ את הצעת המסעדה