מתכון לשלגוני היביסקוס אבטיח
באדיבות "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגליליתאוהבים קרטיבים אבל מעדיפים להימנע מהסוכרים והחומרים התעשייתיים? "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית מציגה מתכון לשלגוני היביסקוס-אבטיח מרעננים. השלגונים בריאים, מתוקים וטעימים להפליא.

מצרכים:
3-5 כפות היביסקוס מיובש
כוס וחצי מים רותחים
מיץ מחצי לימון
רבע אבטיח גרוס בבלנדר
אופן ההכנה:
חילטו את ההיביסקוס כחמש דקות במים רותחים
סננו את החתיכות (במידה ואוהבים ניתן להשאיר את החתיכות אחרי שהתרככו) צננו את הנוזל.
טחנו בבלנדר רבע אבטיח בינוני והוסיפו מיץ מחצי לימון.
צקו את התערובת לכלי המיועד להכנת שלגונים והקפיאו כ- 6 שעות.
והרי לכם תענוג מתוק מלא בריאות... בתאבון!
ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת.
תגובות
2
אהבו
0
902

שששת את פרחי ההיביסקוס או את העלים ?

פרחי היבסקוס מיובשים שקונים
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים
המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה
הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי
עַד דֹּק לְאַבְקָה
תַּמְצִית הַכְּאֵב.
מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות