יין ליום

היום יין עממי אהוה טעים וזמין של יקב בנימינה
יין ליום

טבע אמרלד ריזלינג 2017
 
אזור גידול: כפר תבור
 
תהליך ייצור:
ענבי האמרלד ריזלינג נבצרו בבציר לילי בכרמינו הממוקמים בכפר תבור. עם שחר הגיעו הענבים ליקב, נסחטו, והמיץ החופשי (Free Run) הועבר לשיקוע של 24 שעות לפני שהועבר למיכל התסיסה. התסיסה האלכוהולית נמשכה כשבוע ימים בטמפרטורה ממוצעת של 16 מעלות לשימור מרבי של מרכיבי הארומה. לקראת סיום התסיסה, הונמכה הטמפרטורה משמעותית כדי לעצור את פעולת השמרים ולשמר מעט מן הסוכר הטבעי שבמיץ הענבים לכדי יצירת יין חצי יבש.
 
רשמי טעימה:
טבע אמרלד ריזלינג 2017 הוא יין ארומאטי מאד, ולו ריחות של פרחים לבנים ופרי טרופי. בפה מורגשת מתיקות נעימה ומאוזנת היטב על ידי חמיצות מרעננת. מומלץ להגיש את היין קר בטמפרטורה של כ-8-10 מעלות לצד מנות דגים או עוף פיקנטיות ומתובלות, יתאימו במיוחד כאלה מן המטבח האסייתי. טבע אמרלד ריזלינג 2017 הוא יין שנועד לשתייה בצעירותו ואינו נועד ליישון ארוך טווח. יש לאחסן את היין בשכיבה במקום קריר ומוצל.
 
מידע טכני:
אחוז אלכוהול 12%
 

תגובות  0  אהבו 

898
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה