יין ליום

גליל אלה
הרכב זני: סירה, ברברה, פטיט ורדו, קברנה פרנק.
מאפייני היין: יין אדום כהה עם ניחוחות של שזיף, דובדבן חמוץ פיטנגו בשל, פריחת סיגליות ועשבי תיבול,
לצד ניחוח עץ אלון ורמז לחמאה. גוף בינוני עד מלא חמיצות מורגשת עם סיומת ארוכה ונעימה.
מבחינתי הרכב של זנים מנצחים ( למי שמחפש ממשהו אחר מהקברנה סובניון...) יין יבש, מתקתק מעט, הולך מצויין עם המנות שהגישו במקום.
אזור גידול: הרי הגליל העליון. הרכב זני: %73 סירה, %23 ברברה, %4 פטיט ורדו. סגנון: ליין צבע סגול בוהק עם ארומות של פטל שחור, שזיף בשל, דובדבן מוץ ותבלינים, ברקע ניחוחות של קקאו ועץ אלון קלוי. היין בעל חמיצות עדינה וגוף בינוני מלא עם סיומת ארוכה ומלטפת. תהליך הייצור: היין עבר תהליך של תסיסה על קליפות בטמפרטורה של כ-° 28 במשך 10-20 יום, תסיסה מלולקטית מלאה ויישון בחביות עץ אלון צרפתי במשך כשנה. אלכוהול %14 5.8 3.76 pH