סלק חגיגי לפסח
כל פעם שאני מציץ לספר של רות סירקיס : ארוחות חגיגיות, אני מצליח הפעם היא הפתיעה אותי בוינגרט, שוס אמיתי, כוהנת!

סלק חגיגי
המרכיבים
לרוטב
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון
שן שום כתושה
2 כפות סילאן
כף חזרת אדומה מוכנה
כף שמיר ופטרוזיליה קצוצים דק
מלח
למנה
סלק
2 כפות צנוברים קלויים
ההכנה
מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב.
אופים את הסלקים ( מראש ) בתנור שעה וחצי בערך ב200 מעלות
מקלפים את הסלקים.
מחלקים את הסלק עם פורס תפוחים, מסדרים יפה בצלחת הגשה. יוצקים את הרוטב, מפזרים את הצנוברים. ומגישים
המלצת הכוהנת: להשרות את פלחי הסלק ברוטב כמה שעות במקרר לפני הסידור וההגשה.
בתיאבון. תכינו לחג
תגובות
0
אהבו
0
838
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים
המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה
הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי
עַד דֹּק לְאַבְקָה
תַּמְצִית הַכְּאֵב.
מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות