פריז הקטנה ביפו - סיור מלא באהבה לט"ו באב לפנויים ופנויות
מהשדרה האלגנטית לנגה הקסומה
לכבוד ט"ו באב, ניפגש לסיור שקיעה רומנטי ביפו, נשוטט יחדיו בשאנז אליזה של יפו אשר נבנתה לפני יותר מ-100 שנה, ונשמע סיפורים על הא.נשים שחיו מאחורי התריסים.
נמשיך בסמטאות אל בתי הפאר של "פריז הקטנה " שם שוכן כיום מתחם נגה התוסס. בין בתי קפה וציורי הקיר והגלריות המפתיעות יהיה גם זמן לשיחות, לחיוכים ולהיכרות עם אנשים חדשים.
נמשיך ונפסע אל סופיה הקטנה - מעוז הבולגרים ונספר קצת רכילות עסיסית מאותם ימים.
את הערב נסיים במקום שרק מעטים מכירים - הגג הסודי של תיאטרון אלהמברה. מול הים והשקיעה נמשיך להכיר, לשוחח וליהנות מהרגע. ואולי גם נגלה מי הכוכבים שרקדו כאן הרבה לפני שהתפרסמו.
על הדרך נשלב טעימה ממעדני השדרה ונשתה כוס יין (כלול במחיר)
משך הסיור כששלוש שעות.
מתי?
יום ג' 28.7 - טו' באב, בשעה 17:00
מה המחיר?
מחיר למשתתף 160 ₪, להרשמה לחצו כאן
מחיר לחברי פרימיום - 140 ₪
חברי מועדון פרימיום נא לפנות אלינו למייל [email protected] או לווטסאפ https://bit.ly/4eFshqr לקבלת קישור לתשלום
איפה נפגשים?
תיאטרון גשר (המיקום המדוייק ימסר לנרשמים)
על המדריכה:
הטיול בהדרכת אורית שולמן, מורת דרך ותיקה בתל אביב, חובבת פינות קסומות וסיפורים פיקנטיים על המי ומי לדורותיהם, שחיו בתל-אביב.
דמי ביטול:
-
ביטול עד 5 ימי עסקים לפני מועד הטיול: יתאפשר ביטול בהפחתת דמי ביטול בגובה 5% מעלות העסקה (בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן)
-
ביטול בין 5 ל-3 ימי עסקים לפני מועד הטיול: הביטול יחויב בדמי ביטול בגובה 50% ממחיר הטיול.
-
ביטול פחות מ-3 ימי עסקים לפני מועד הטיול: לא יינתן החזר כספי.
צילום תמונה בראש העמוד: אורית שולמן
ליזי _142_
חיה קריו
ליזי _142_
עוטף עזה - סיור מרגש וחשוב, כולל...