אוסובוקו בקר

צילום: ששת שצ
המצרכים: 2 פרוסות בעובי אצבע לפחות של נתח אוסובוקו
אופן ההכנה: מקמחים את פרוסות האוסובוקו, מטגנים בשמן, מוציאים לצלחת. בכלי מתאים לתנור (פיירקס) מניחים את ענפי התימין ומעליהם את
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
בישלתי 3 שעות והיה רך כמו חמאה. ההבדל בין המתכון שלך לשלי הוא שהוספתי יותר
שום ובצל וללא גזר, אבל מעט קוביות פלפל אדום ופפריקה. כל היתר כפי שרשמת. תודה