ארוחת חג לראש השנה
אריאל אבוהב, השף של מסעדת ברונו, הכין לנו ארוחת חג בריאה, מזינה, חגיגית וטעימה. בדקנו: היה מאוד טעים. בנוסף, גם קיבלנו את המתכונים המפורטים מטה. שתהיה שנה טובה ומתוקה...
מערכת BeOK
11/09/07

מנה ראשונה : תחתיות ארטישוק ממולאות בתבשיל קנואה ורימונים
-4 תחתיות ארטישוק, מוברשות בשמן זית ומושחמות קלות בתנור - לבשל כוס קינואה בשתי כוסות מיץ תפוחים (כמו שמכינים אורז) - כשהקינואה מוכנה, להעביר למחבת עם שמן זית, פלפל ומלח גס ולהקפיץ עם חופן גרגירי רימונים - לפני ההוצאה להוסיף עלי נענע וכוסברה ולהוריד מהאש.
מרכיבים את המנה
: ממלאם את תחתית הארטישוק בקינואה, מקשטים את הצלחת בשמן זית+מיץ רימונים+גרגרי רימונים, ולמהדרין, גם עלה טימין.
מנה עיקרית : סיינה פילה מוסר על מצע שלולית עגבניות תמר
- חוצים את העגבניות, מסדרים בכלי שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור, בגריל עד להשחמה קלה. מקלפים את הקליפה בעדינות, הופכים לצד שני ולעוד שתי דקות בתנור. - מניחים את הפילטים של הדגים על מצע העגבניות, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור, מניחים 2-3 פלפלים חריפים מעל, ושוב לגריל לעוד 7 דקות והמנה מוכנה. - מומלץ להגיש עם לחם כפרי או חלה טרייה
הצילומים באדיבות
מסעדת ברונו
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות