ארוחת חג לראש השנה
אריאל אבוהב, השף של מסעדת ברונו, הכין לנו ארוחת חג בריאה, מזינה, חגיגית וטעימה. בדקנו: היה מאוד טעים. בנוסף, גם קיבלנו את המתכונים המפורטים מטה. שתהיה שנה טובה ומתוקה...
מערכת BeOK
11/09/07

מנה ראשונה : תחתיות ארטישוק ממולאות בתבשיל קנואה ורימונים
-4 תחתיות ארטישוק, מוברשות בשמן זית ומושחמות קלות בתנור - לבשל כוס קינואה בשתי כוסות מיץ תפוחים (כמו שמכינים אורז) - כשהקינואה מוכנה, להעביר למחבת עם שמן זית, פלפל ומלח גס ולהקפיץ עם חופן גרגירי רימונים - לפני ההוצאה להוסיף עלי נענע וכוסברה ולהוריד מהאש.
מרכיבים את המנה
: ממלאם את תחתית הארטישוק בקינואה, מקשטים את הצלחת בשמן זית+מיץ רימונים+גרגרי רימונים, ולמהדרין, גם עלה טימין.
מנה עיקרית : סיינה פילה מוסר על מצע שלולית עגבניות תמר
- חוצים את העגבניות, מסדרים בכלי שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור, בגריל עד להשחמה קלה. מקלפים את הקליפה בעדינות, הופכים לצד שני ולעוד שתי דקות בתנור. - מניחים את הפילטים של הדגים על מצע העגבניות, מפזרים מעל מלח גס ופלפל שחור, מניחים 2-3 פלפלים חריפים מעל, ושוב לגריל לעוד 7 דקות והמנה מוכנה. - מומלץ להגיש עם לחם כפרי או חלה טרייה
הצילומים באדיבות
מסעדת ברונו
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?
אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות
הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר
כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות