החיים בכתום

צילומים: Shutterstock
הוא מפציע בסתיו ומלווה אותנו אל עבר האביב, צובע את המדפים במרכולים בכתום. אבל לא רק משובב לב הוא, האפרסמון. התזונאים מהללים את הפרי וטוענים כי בניגוד לשמועות הוא טוב למערכת העיכול. בנוסף הם מציינים את העובדה שהוא מועיל במניעת סרטן המעי הגס ומחלות לב ומפחית סיכון לטרשת עורקים. הסיבים שלו, שאם חוצים את הפרי ניתן לראות אותם בעין בלתי מזוינת, מעכבים ספיגת סוכר וכולסטרול בדם. ובנוסף הוא גם עשיר בנוגדי חמצון שנמצאים בתוך קליפתו, כך שרצוי לאכול את הפרי בשלמותו.
לקהילת אוכל: לחצו |
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....