חזרה למגזין אוכל

כך תצמצמו את צריכת הסוכר היומית

הימנעו ממשקאות ממותקים, היזהרו ממזונות תעשייתיים, בדקו את רשימת המרכיבים, הכירו את שמות הסוכר השונים. המלצות לתזונה פחות מתוקה ויותר בריאה
גלית עדות 10/12/14
כך תצמצמו את צריכת הסוכר היומית
כך תצמצמו את צריכת הסוכר היומית

צילומים: Shutterstock

 

השמנה, הפרעת קשב וריכוז, סוכרת, מחלות לב, לחץ דם גבוה ואפילו סרטן. אם תחפשו מכנה משותף אחד לכל הרעות החולות הללו, הרי זה הסוכר. לאחרונה הולכות ומתרבות הקריאות לפקח על צריכת הסוכרים היומית שלנו כדי למנוע בעיות בריאותיות מסכנות חיים.
  
סוכרים נמצאים באופן טבעי במזונות שאנחנו אוכלים, למשל פירות או ירקות. הבעיה מתעוררת עם הסוכרים שיצרני המזון מוסיפים באופן מלאכותי למוצריהם. מתברר שסוכר נמצא במזונות שונים ומגוונים, גם כאלה שבאופן טבעי לא הייתה סיבה הגיונית לשלבו בהם. מלפפונים חמוצים, למשל, מיונז ולחם לבן, נקניקים, סלטים מוכנים, מרק להכנה מהירה ואפילו בשניצלים מוכנים וקפואים.

  

זה רק נראה כמו חלב

מה אוכלים: תקשיבו לבטן שלכם

בלי מאמץ: רזים גם בחורף

פירות הדר: אל תוותרו על הקליפה

לא חייבים לוותר על מתוקים

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

כל הסיבות לאכול ירקות (ופירות) כתומים

 

בתחילת הסתיו אנחנו מתחילים לראות אצל הירקן, בשוק ובסופרמרקטים שפע של ירקות כתומים. זוהי שעתה היפה של...

לקריאת הכתבה
לא זורקים אוכל: השאריות הופכות למנה מנצחת

אצלנו בבית זה כבר הפך לנוהל: בכל יום חמישי, לפני שנכנסים לסוף השבוע ולפני שמכניסים הביתה את הקניות לשבת,...

לקריאת הכתבה
רימון מוסיף המון: 3 סלטים משגעים לחג

 

סעודת ראש השנה אינה שלמה בלי הרימון ובלי הברכה "שירבו זכויותינו כרימון", בסוכות הוא מוצג כקישוט כאחד...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה