חזרה למגזין אוכל

מזרח ומערב נפגשים במטבח

בימי החורף הקרים מה טוב יותר ממרק נפלא, מחמם ומזין- מעולה לצמחונים ולכל אוהבי החומוס וגם מתכון כנפי עוף אמריקאי אותנטי של מסעדת הבשרים הכשרה "ניו-יורק ניו-יורק" בהרצליה.
עדי יהלום 20/12/07
מזרח ומערב נפגשים במטבח
[u]
כנפי עוף בצ'ילי מתוק
[/u] [u]מיצרכים:[/u] 10 כנפיים נקיות וחצויות לשניים רוטב צ'ילי מתוק ? לפי הטעם בצל ירוק שומשום [u]הכנה[/u]: 1. את הכנפיים אופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 30 דקות. 2. כאשר הכנפיים מוכנות, מעבירים אותן למחבת לטיגון קצר וקל עם הרוטב, הבצל והשומשום.ומגישים...


[u]
מרק חומוס חורפי
[/u] [u]מצרכים: [/u] 3 כפות שמן זית חצי בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות 400 גרם עגבניות מרוסקות- טרי או מקופסת שימורים 3 כוסות ציר מרק ירקות עשיר 3 כוסות גרגרי חומוס שהושרו ובושלו לריכוך מלא מלח, פלפל כמה עלי פטרוזיליה [u]אופן הכנה: [/u] 1. חממו שמן בסיר. הוסיפו את הבצל והשום וערבבו עד הזהבה. 2. הוסיפו את העגבניות המרוסקות וחכו לרתיחה. בשלו עוד 7 דקות ללא מכסה ועל אש קטנה. 3. הוסיפו את ציר המרק ואת גרגירי החומוס ומלח ופלפל לפי הטעם. המשיכו לבשל עוד 5 דקות על אש חזקה. 4. הגישו בקעריות אישיות עם כמה עלי פטרוזיליה לקישוט.


תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חגיגה אש: ל"ג בעומר, גרסת המבוגרים

למעלה
חזרה