מתכון: מרק סלרי סמיך

צילום: ששת שצ
המרכיבים:
1 חבילה סלרי עלים (אמריקאי)
1 קישוא גדול
1 בצל לבן גדול
שורש פטרוזיליה
עלי שורש סלרי שטופים וקצוצים
1 כף אבקת מרק פרווה
מעט תבלין כוסברה
פלפל שחור
לקישוט ולטעם:
עלי פטרוזיליה קצוצים
שקדי מרק
אופן ההכנה:
לבשל את כל המרכיבים במשך שעה.
לרסק במוט ולבשל עוד 20 דקות.
להגיש עם פטרוזיליה. אפשר גם עם שקדי מרק.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....