סלט גזר עם בצל ירוק ופקאן סיני
סלט מהיר, בריא וצבעוני, פיקנטי כמו שצריך ומתאבן נהדר לכל מנה בשרית
עדי יהלום
03/08/07
חומרים
: 6 גזרים 2 בצל ירוק 100 גר' פקאן סיני [u]לרוטב[/u]: כפית חרדל 1 שן שום כתוש 1/3 כוס שמן קנולה 1/4 כוס חומץ מעט סוכר חום מלח פלפל
אופן ההכנה
: 1. בקערת סלט לגרד גזר על פומפיה גסה, להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הפקאן קצוץ גס. 2. להוסיף את הרוטב, לערבב ולהגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות