סלט גזר עם בצל ירוק ופקאן סיני
סלט מהיר, בריא וצבעוני, פיקנטי כמו שצריך ומתאבן נהדר לכל מנה בשרית
עדי יהלום
03/08/07

חומרים
: 6 גזרים 2 בצל ירוק 100 גר' פקאן סיני [u]לרוטב[/u]: כפית חרדל 1 שן שום כתוש 1/3 כוס שמן קנולה 1/4 כוס חומץ מעט סוכר חום מלח פלפל
אופן ההכנה
: 1. בקערת סלט לגרד גזר על פומפיה גסה, להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הפקאן קצוץ גס. 2. להוסיף את הרוטב, לערבב ולהגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות