סלט פרחי כרובית וגרעיני חמניות ברוטב סויה
טעים, בריא, פיקנטי וטוב כליווי לכל מנה
עדי יהלום
20/07/07

חומרים
1 כרובית בינונית 2 ענפי בצל ירוק מעט עלי שמיר 100 גד' גרעיני חמניות חצי כוס עד כוס רוטב סויה מלח שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את הכרובית, להפריד את הכרובית לפרחים, להשרות חצי שעה במי מלח ולסנן. 2. לקצוץ את פרחי הכרובית ולהשרות ברוטב סויה כשעה. 3. בקערה: לערבב את הכרובית עם הסויה, להוסיף בצל ירוק קצוץ, שמיר קצוץ ומלח 4. לפני ההגשה: לקלות את גרעיני החמניות במחבת עם מעט שמן זית ולפזר מעל הסלט ? ואז להגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות