סלט פרחי כרובית וגרעיני חמניות ברוטב סויה
טעים, בריא, פיקנטי וטוב כליווי לכל מנה
עדי יהלום
20/07/07

חומרים
1 כרובית בינונית 2 ענפי בצל ירוק מעט עלי שמיר 100 גד' גרעיני חמניות חצי כוס עד כוס רוטב סויה מלח שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את הכרובית, להפריד את הכרובית לפרחים, להשרות חצי שעה במי מלח ולסנן. 2. לקצוץ את פרחי הכרובית ולהשרות ברוטב סויה כשעה. 3. בקערה: לערבב את הכרובית עם הסויה, להוסיף בצל ירוק קצוץ, שמיר קצוץ ומלח 4. לפני ההגשה: לקלות את גרעיני החמניות במחבת עם מעט שמן זית ולפזר מעל הסלט ? ואז להגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות