ספגטי עם רוטב טונה
כולם רגילים לרטבים הרגילים, אז החלטנו לגוון קצת... הילדים במשפחה ודאי יקפצו על המציאה, ואנחנו נוכל לומר להם שזה אפילו בריא (גם לנו)
שני מגור
29/06/07
חומרים
(ל-4 סועדים) 1/2 ק"ג ספגטי 300 גר' טונה (בשמן) 2 כפות מרגרינה לבישול / שמן קנולה 3 שיני שום קצוץ 200 גר' רסק עגבניות 1/2 ק"ג עגבניות טריות כפית אורגנו מלח פלפל
אופן הכנה
1. מבשלים בסיר 4 מנות פסטה 2. במחבת - משחימים את שיני השום הקצוץ, מוסיפים רסק עגבניות, ואת העגבניות המקולפות, אורגנו, מלח ופלפל. 3. מבשלים את התערובת על אש קטנה 10 דקות תוך כדי בחישה. 4. בצד: מכינים טונה מסוננת ללא שמן ומפוררת עם מזלג. 5. תוך כדי בחישה מוסיפים את הטונה וממשיכים לבחוש מספר דקות נוספות עד שהתערובת כולה נהיית סמיכה. 6. מוסיפים לכל סועד את הרוטב החם על הפסטה ומגישים.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
רוח סתיו: 5 מתכונים שמתאימים לתקופה
אנחנו אולי מסתובבים עדיין עם בגדים קצרים במשך היום, אבל הערבים הקרירים והשקיעות המוקדמות לא מותירות מקום...
מנות לסוכות: 3 מתכונים חגיגיים
ראש השנה עם מנות הדגים מאחורינו, ועכשיו הזמן לחשוב על ארוחת החג הבאה – סוכות. סוכות הוא החג היהודי היחיד...
טיפים ומתכונים לארוחה מפסקת
אם אתם מתכננים לצום בכיפור, אתם בוודאי יודעים שהארוחה המפסקת שונה מכל ארוחה אחרת, שכן עליה לספק לגוף...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות