חזרה למגזין אוכל

ספגטי עם רוטב טונה

כולם רגילים לרטבים הרגילים, אז החלטנו לגוון קצת... הילדים במשפחה ודאי יקפצו על המציאה, ואנחנו נוכל לומר להם שזה אפילו בריא (גם לנו)
שני מגור 29/06/07
ספגטי עם רוטב טונה

חומרים
(ל-4 סועדים) 1/2 ק"ג ספגטי 300 גר' טונה (בשמן) 2 כפות מרגרינה לבישול / שמן קנולה 3 שיני שום קצוץ 200 גר' רסק עגבניות 1/2 ק"ג עגבניות טריות כפית אורגנו מלח פלפל
אופן הכנה
1. מבשלים בסיר 4 מנות פסטה 2. במחבת - משחימים את שיני השום הקצוץ, מוסיפים רסק עגבניות, ואת העגבניות המקולפות, אורגנו, מלח ופלפל. 3. מבשלים את התערובת על אש קטנה 10 דקות תוך כדי בחישה. 4. בצד: מכינים טונה מסוננת ללא שמן ומפוררת עם מזלג. 5. תוך כדי בחישה מוסיפים את הטונה וממשיכים לבחוש מספר דקות נוספות עד שהתערובת כולה נהיית סמיכה. 6. מוסיפים לכל סועד את הרוטב החם על הפסטה ומגישים.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה