ליקוט צמחי בר

מאת מדריך הסיור
הודות לכתבה שפורסמה ביום שישי האחרון במוסף "7 ימים" של "ידיעות אחרונות", שהקורס שלנו כמובן מככב בה,
והודות לראיון ששודר בעקבותיו היום בתכנית הצהריים של רדיו אקו 99FM.
אני רוצה לומר שכמי שלא רגיל להמצא במעמד שכזה, נבהלתי לרגע מעוצמת החשיפה ומהפניות שהחלו לזרום בעקבותיה
הודות למפגש השני של הקורס המופלא שלנו - שיתרחש ממש בקרוב
ביום שישי, ה-16/1/2015, בשעה 9:30, יוצאים שוב ללקט ולבשל - והפעם, בשדות קיבוץ עין שמר.
המפגש הפעם יתמקד במינים שונים של צמחי בר למאכל,
שאת רובם ניתן למצוא ממש בפתח הבית - ושעדיין לא זכינו להכיר.
תבשיל נוסף המבוסס על ציר עמוק ועשיר של שורשי גדילן, פטריות ויין - והפתעות קולינריות נוספות.
מי שמעוניין להשאר יבש אך גם להינות מהליקוט מבלי לחשוש -
מוזמן להצטייד במגפיים או בנעלי הליכה אטומות למים.
בנוסף, מומלץ להצטייד הפעם בכפפות עבות ובסכין קטנה, וגם במחברת לרישום הערות והגדרות.
שִׁירת הַשָׂדה
תיירות אקו-קולינרית והנחיית קבוצות בטבע
מושב גן השומרון, ד.נ. חפר 38825. נייד: 054-2248243
please please, don't eat the daisy
אכן מעניין. אני זוכר את הערביות שבאו ללקט את העלים השונים משדות הבר. וכן זכור לי שלא מעט אנשים ידעו לגוון את התפריט החסר בימי המצור על ירושלים. עלי החובזה שימשו להם להכנת ממולאים וקציצות ירק....
אכן מעניין. אני זוכר את הערביות שבאו ללקט את העלים השונים משדות הבר. וכן זכור לי שלא מעט אנשים ידעו לגוון את התפריט החסר בימי המצור על ירושלים. עלי החובזה שימשו להם להכנת ממולאים וקציצות ירק..
ליקוט מהנה ומעניין.
עפיפונה כל הכבוד את מזכירה לי את אחותי שהיינו יותר קטנות הייתה כל הזמן שרה לי
please please don t eat the daisi es
אני אוהבת את התגובות שלך ל...
עפיפונה כל הכבוד את מזכירה לי את אחותי שהיינו יותר קטנות הייתה כל הזמן שרה לי
please please don t eat the daisi es
אני אוהבת את התגובות שלך לזמן מה עם החידוש היה כזה שקט לא ראיתי אף אחד כי כולם היו המומים מהשינוי
עדיין לא רואים כמה צפו לפוסט למרות שהבטיחו להחיר את זה
שבוע נעים לך