סידורי האהבה של עבדול חמיד השני

ארי שמח שנעים לי לידו גם כשאין סערות בינינו.ברגיעה.לפני השינה הוא יושב לידי ומלטף פני ושערי עד שאני נירדמת.
למחרת במכונית,עולה בשיחה שמו של עבדול חמיד השני שמסר את המיגרש לרוסים.וילהלם הקיסר קיבל,את "כנסיית האחיות" .את רואה את המיבנה הזה?זהו בית החולים על שם אוגוסטה ויקטוריה".אני אליו במבט שואל.
הוא עונה לי"זו אותה הויקטוריה שהראתי לך שלכבודה פרצו את הפתח בקיר החומה כי רצתה להיכנס לירושלים בכירכרתה."
בדימיוני העיר שוקקת מלכים על כירכרות וילהלם הקיסר,הקיסרית ויקטוריה על כירכרתה מנפנפת בידה לארי שמוסיף "הקיסרית ויקטוריה היתה באמת קיסרית אדירה."
בלילה כשארי ואני כבר נחים בחדר,אני בזרועותיו.הוא מתלוצץ:"את יודעת שלעבדול חמיד השני היו שמונים נשים?מעניין איך הוא סידר את סידור האהבה של הלילות אתן".הוא חושב מעט וממשיך:"לוא היה חי כיום,היה מזין את המחשב בסוג האשה הרצוי לו והמחשב היה פולט את שמה של העלמה.אז מייד הסריס היה מעלה אותה מההרמון במדרגות הנעות הישר אל אדונה.לא.זה בעצם היה פוגם בתענוג הבחירה.המחשב היה פולט שמות ארבע נשים אפשריות והחמיד היה מסמס לסריס איזו מהן הוא בחר לאותו הלילה.(מה את חושבת?מדוע השומרים היו סריסים?כדי שהנשים האלה לא תאנוסנה אותם)"
היתה זו שיחה,נכון יותר מונולוג, לא אופייני באורכו לארי.הוא היה שתקן בדרך כלל.שמחתי שניפתחו נתיבי הדיבור שלו.השיחה הסתיימה כשעבדול חמיד שלי הרדים אותי בזרועותיו,עד שרחצתי בברכה של לוטוסים לבנים.
עד כאן להיום.
האהבה היא הקטליזטור של החיים.בלעדיה לא היתה אנושות,היא המפרה את השמחה.לא רק אהבה בין בני זוג,אלא כל אהבה.ילד שאינו מקבל אהבה מהוריו אינו מתפתח כמו שצריך,אפילו בעלי חיים זקוקים לה.אבל ,כמו שקצת היכרתי אותך,גם אתה מאמין בכך,ואמרת שאלתך בהומור האופייני והחביב שלך.ביי ושתזכה תמיד לאהבה.כי בלעדיה מה אנחנו.
גברים צריכים לדעת שהאהבה נמצאת בכל מקום