חזרה למגזין אוכל

פטריות בבצלי שאלוט

מתכון פשוט להכנה וטעים מאוד. מתאים כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית
ששת שצ 16/02/14
פטריות בבצלי שאלוט

צילום: ששת שצ 

 

המצרכים:

1-2 חבילות פטריות שמפיניון
1 חבילה של בצלי שאלוט
שמן זית או קנולה
פלפל שחור גרוס, מלח
רבע כוס יין (אדום או לבן)
כף סילאן

 

אופן ההכנה:

מנקים את בצלי השאלוט.
מנקים את הפטריות היטב וחוצים אותן.
מטגנים את השאלוט כעשר דקות תוך ערבוב.
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל השחור, מערבבים וממשיכים לטגן כעשר דקות נוספות.
מערבבים פעמיים על מנת לא לפרק את השאלוט.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שנותרים במחבת רק מעט נוזלים.
מגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:
מאכלים מעוררי תאווה

מרק בצל עם קרוטונים

שומר וגזר בתנור

חריף אש

סבג'י ירקות ופירות

 

 רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו 

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?

אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...

לקריאת הכתבה
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות

הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...

לקריאת הכתבה
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר

כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה