חזרה למגזין אוכל

פטריות בבצלי שאלוט

מתכון פשוט להכנה וטעים מאוד. מתאים כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית
ששת שצ 16/02/14
פטריות בבצלי שאלוט

צילום: ששת שצ 

 

המצרכים:

1-2 חבילות פטריות שמפיניון
1 חבילה של בצלי שאלוט
שמן זית או קנולה
פלפל שחור גרוס, מלח
רבע כוס יין (אדום או לבן)
כף סילאן

 

אופן ההכנה:

מנקים את בצלי השאלוט.
מנקים את הפטריות היטב וחוצים אותן.
מטגנים את השאלוט כעשר דקות תוך ערבוב.
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל השחור, מערבבים וממשיכים לטגן כעשר דקות נוספות.
מערבבים פעמיים על מנת לא לפרק את השאלוט.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שנותרים במחבת רק מעט נוזלים.
מגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:
מאכלים מעוררי תאווה

מרק בצל עם קרוטונים

שומר וגזר בתנור

חריף אש

סבג'י ירקות ופירות

 

 רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו 

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

מפתיע וטעים: 5 מתכונים שונים עם קוסקוס

בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...

לקריאת הכתבה
3 עוגות גבינה: המפתיעה, המיוחדת והקלאסית

חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...

לקריאת הכתבה
גם לטבעונים מגיע: עוגת גבינה ללא גבינה

אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה