חזרה למגזין אוכל

פירות יבשים ממולאים בכבד אווז

שילוב של ט"ו בשבט ופסח - לאלה שרוצים לגוון את הסדר בכבד, הנה מתכון שבו שפע פירות יבשים המארחים בתוכם את הכבד. מעדן
מערכת מוטק'ה 31/03/07
פירות יבשים ממולאים בכבד אווז

החומרים
600 גרם כבד אווז 20 תמרים 20 משמשים 20 דבלים 20 שזיפים 1/2 + 1/2 כוס יין פורט 4 כפות שמן מלח פלפל פפריקה קינמון טימין 1 בצל גדול 200 גרם צימוקים
אופן ההכנה
1. חותכים את הכבד לקוביות בגודל שיתאים למילוי הפירות 2. מכינים משרה מחצי הכוס יין הפורט הראשונה והתבלינים 3. משרים את קוביות הכבד לחצי שעה 4. משרים את הפירות במים לפחות שעה 5. ממלאים את הפירות בכבד 6. בסיר רחב (או במספר סירים) מחממים את השמן, קוצצים את הבצל ומזהיבים 7. מחממים את השמן, קוצצים את הבצל ומזהיבים 8. מוסיפים את הצימוקים ואת התבלינים ואת חצי הכוס השנייה של היין, מקטינים את האש ומבשלים כמה דקות. 9. מכניסים בעדינות את הפירות הממולאים ומבשלים על אש קטנה מאוד כ-40 דקות. 10. מגישים חם.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?

אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...

לקריאת הכתבה
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות

הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...

לקריאת הכתבה
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר

כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה