שוויה - תבשיל בשר

צילום: ששת שצ
שוויה הוא תבשיל בשר בבישול ארוך שאכלתי אצל יוחנן התימני בנס ציונה. את המתכון לשוויה בשר קיבלתי בראשי פרקים ממנו. כל שנותר לי הוא לפענח ולנסות. ראשית הוא ממליץ על נתח שריר, ומאז הרבה תבשילי בשר בבישול ארוך, כמו גולש, אני מכין משריר.
המרכיבים:
אופן ההכנה: חותכים את הבשר לקוביות קטנות.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
פבלובה של פירות אדומים עם קרם לבנה
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
בישראל קוסקוס נחשב למנה פופולרית שאפילו ילדים אוהבים. הוא מזוהה הכי הרבה עם המטבח המרוקאי, למרות שגם שאר...
חג שבועות עוד רגע איתנו, ואיתו מה שהפך בבתים רבים בישראל לחגיגה קולינרית על טהרת החלבי: קישים, פשטידות,...
אם יום העצמאות הוא חגם של אוהבי הבשר, הרי שחג שבועות שבא לא הרבה אחריו הוא חגיגה לאוהבי הגבינות באשר הם....