חזרה למגזין אוכל

שעועית צרפתית בפרמזן

גבינת הפרמזן משביחה כל מתכון, והשילוב עם שעועית צרפתית יוצר תוספת אידיאלית לכל מנה בשרית, בעיקר כשלוקח רק 10 דקות להכין את המתכון הזה
מערכת מוטק'ה 13/04/07
שעועית צרפתית בפרמזן
צילום: Shutterstock


המרכיבים (4 מנות)
מלח גס ופלפל טרי גרוס עבה 2 חבילות (כ-300 גר' כל אחת) שעועית צרפתית ירוקה קפואה 2 כפות חמאה 1 כף מיץ לימון טרי 2 כפות גבינת פרמזן (עדיף לקנות אותה כגוש ולגרר אותה בבית)
אופן ההכנה
1. הרתיחו סיר מים מומלחים. הוסיפו את השעועית ובשלו עד שהיא נעשית רכה (2-4 דקות). יבשו והחזירו לסיר. 2. הוסיפו את החמאה, מיץ הלימון וכף פרמזן. תבלו עם המלח והפלפל וערבבו. הגישו עם יתרת הפרמזן מעל.

 

תחליפי בשר מהטבע: שעועית

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

אוזני המן אלפחורס כבר טעמתם?

אוזני המן הן המאכל הרשמי של פורים, אבל מה דעתכם שהשנה תכינו כאלה עם מילויים מיוחדים? נכון, יש בשוק לא מעט...

לקריאת הכתבה
חורף חם: חגיגת דגנים וקטניות

הכי כיף להתפנק בחורף עם תבשילי קטניות עשירים, כי המרקם הדייסתי מרפד את הבטן בחמימות ומעניק תחושת שובע...

לקריאת הכתבה
מיוחד לימים הקרים: 3 תבשילי בשר

כמה שחיכינו לחורף, נראה שהוא כאן כדי להישאר וסוף השבוע הקרוב צפוי להיות קר במיוחד. זה הזמן להעמיד על האש...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה